Συνελήφθη ο 23χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της συντρόφου του
EUROKINISSI ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο 23χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της συντρόφου του

SHARE THIS

Συνελήφθη ο 23χρονος, που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον 4χρονο γιο της συντρόφου του και είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο 4χρονος που βρισκόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» αποσωληνώθηκε πριν από λίγες μέρες ενώ όπως έγινε γνωστό το παιδί είχε διακομισθεί ξανά στο νοσοκομείο πριν από δύο μήνες με εκδορές και εγκαύματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 23χρονο σε οίκημα στο οποίο είχε καταφύγει στην περιοχή των Μεγάρων και τον οδηγούν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων που έχει αναλάβει την προανάκριση.

Η μητέρα μίλησε το μέγεθος των τραγικών στιγμών που έζησε για μια ακόμα φορά τα παιδιά μέσα στο σπίτι της: «Στα καλά καθούμενα χτύπαγε εμένα, χτυπούσε τα παιδιά μου με κουτάλες, με ό,τι έβρισκε. Αντικείμενα τα πέταγε πάνω μου». Ακόμα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Επιστρέφοντας στο σπίτι μου, είδα τον σύντροφό μου να κακοποιεί το τετράχρονο παιδί μου. Του έβαλα τις φωνές κι αυτός μου είπε ότι δεν θα ησυχάσει αν δεν μου σκοτώσει ένα παιδί».

Exit mobile version