Συνεχίζεται το τρολ στον Μητσοτάκη: «Παραπέμπεται για προδοσία ο Αρνιακός για το χιόνι που έπεσε μέρα»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται το τρολ στον Μητσοτάκη: «Παραπέμπεται για προδοσία ο Αρνιακός για το χιόνι που έπεσε μέρα»

SHARE THIS

«Γιατί να μην χιονίσει νύχτα κύριε Αρνιακέ. Πάει για εσχάτη προδοσία και την δημιουργία προβλημάτων» δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Συνεχίζονται τα καυστικά σχόλια και οι αιχμές κατά του πρωθυπουργού έπειτα από την δήλωσή του στη Βουλή ότι το χάος με την κακοκαιρία Ελπίς επήλθε μεταξύ άλλων επειδή το χιόνι που συνήθως πέφτει βράδυ, έπεσε μέρα!

Μετά τη μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ Χριστίνα Σούζη που έστειλε έμμεσο μήνυμα στον πρωθυπουργό χθες σημειώνοντας ότι  «βρέχει και χιονίζει όταν έρχεται ένα βαρομετρικό χαμηλό. Δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει… Χιονίζει και μέρα. συμβαίνει και αυτό», τη σκυτάλη πήρε σήμερα το πρωί ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος παρέπεμψε στη δικαιοσύνη τον μετεωρολόγο του σταθμού, Τάσο Αρνιακό.

«Ένας από τους οποίους παραπέμπεται στην δικαιοσύνη είναι ο Τάσος Αρνιακός επειδή το χιόνι έπεσε μέρα και όχι νύχτα. Γιατί να μην χιονίσει νύχτα κύριε Αρνιακέ. Πάει για εσχάτη προδοσία και την δημιουργία προβλημάτων».

Ο Γιώργος Παπαδάκης συνέχισε μάλιστα, λέγοντας: «Έκανε το έγκλημα να προβλέψει και το ύψος του χιονιού και το πότε θα πέσει το χιόνι».

Exit mobile version