Συνεχίζονται οι παλινωδίες: Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του «Ινδιάνου»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι παλινωδίες: Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του «Ινδιάνου»

SHARE THIS

Ενώ λοιπόν, ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας έκανε λόγο για πιέσεις από αστυνομικούς για να υποδείξει τον κατηγορούμενο ως δράστη της επίθεσης, τώρα επανέρχεται στην αρχική του κατάθεση.

Συνεχίζει η κωμικοτραγική κατάσταση με την αποφυλάκιση του λεγόμενου «Ινδιάνου», που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του αστυνομικού που τραυματίστηκε στις 9 Μαρτίου 2021 κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη Ν. Σμύρνη.

Συγκεκριμένα ήταν απορριπτική η διάταξη της 13ης τακτικής ανακρίτριας στην αίτηση αποφυλάκισης που είχε καταθέσει ο 30χρονος προφυλακισμένος, επικαλούμενος στην αίτησή του οπτικοακουστικό υλικό, σύμφωνα με το οποίο υποστήριζε ότι το επίμαχο διάστημα, βρισκόταν στην Ελευσίνα.

Ενώ λοιπόν, ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας έκανε λόγο για πιέσεις από αστυνομικούς για να υποδείξει τον κατηγορούμενο ως δράστη της επίθεσης, τώρα επανέρχεται στην αρχική του κατάθεση

Υπενθυμίζουμε ότι ο εν λόγω μάρτυρας, το 2014, είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 μηνών επειδή πραγματοποιούσε ψευδή τηλεφωνήματα στην αστυνομία για δήθεν επιθέσεις αναρχικών σε συγκεντρώσεις μελών της Χρυσής Αυγής.

Exit mobile version