Σκιαδαρέσης: Υποκριτικό να σοκάρει η γλώσσα του Milky Way-Αυτήν μιλούν τα σημερινά παιδιά
INSTAGRAM GERASIMOS_SKIADARESIS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκιαδαρέσης: Υποκριτικό να σοκάρει η γλώσσα του Milky Way-Αυτήν μιλούν τα σημερινά παιδιά

SHARE THIS

«Τα φαινόμενα βίας, bullying είναι πολλά πλέον. Έχουμε εξορίσει τα μαθήματα του σχολείου που προάγουν την παιδεία», λέει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Για το Milky Way, τη νέα σειρά που έχει προκαλέσει το μένος ακροδεξιών και συντηρητικών, μίλησε ο ηθοποιός, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στη νέα σειρά του σταθμού που έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε συντηρητικούς κύκλους

«Σειρές σαν το Milky Way θα πρέπει να προωθούνται στα σχολεία»

«Τα φαινόμενα βίας, bullying είναι πολλά πλέον. Έχουμε εξορίσει τα μαθήματα του σχολείου που προάγουν την παιδεία», λέει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Πάντα ήμουν απαισιόδοξος από τη φύση μου. Τώρα ένας λόγος παραπάνω, αλλά το ελέγχω και συγκρατούμαι. Ο αυτοσαρκασμός είναι το νούμερο ένα στην οικογένειά μου, αλλά ήρεμα. Έχω βγει και εκτός ορίων, με τρελαίνει η αγένεια. Όλοι έχουμε συναντήσει τέτοια φαινόμενα και πλέον με εξοργίζει. Θα έπρεπε να έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο που να μπορούμε να συνεννοηθούμε λίγο πιο ανθρώπινα και πολιτισμένα μεταξύ μας, αλλά δεν υπάρχει δυστυχώς. Εγω έχω επιλέξει την ευγένεια στη ζωή μου και την εφαρμόζω αλλά ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του. Προσπαθώ, κάποια πράγματα που στην αρχή της ζωή μου με είχαν καθορίσει, να μην τα ξεχνάω, δεν θέλω να τα εγκαταλείψω. Αλλά δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Για το Milky Way, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης λέει: «Είναι μία σειρά που σπάει τα στερεότυπα και εκεί που περιμένεις να δεις σκληρότητα, βλέπεις μία λογική, μία ανθρώπινη αντιμετώπιση, μία πατρική συμπεριφορά. Δεν έχω μιλήσει με τα παιδιά μου για το σίριαλ, είμαι πολύ πιο fan από αυτά νομίζω. Μου αρέσει, το βλέπω, μου αρέσει που υπάρχει ένα τέτοιο σίριαλ στην τηλεόραση και δε το περίμενα. Ενθουσιάστηκα που μπόρεσε να υπάρξει χωρίς περικοπές και έτσι όπως είναι. Αυτές οι δουλειές θα έπρεπε να προωθούνται στα σχολεία από το υπουργείο Παιδείας. Τα φαινόμενα βίας, bullying είναι πολλά πλέον. Έχουμε εξορίσει τα μαθήματα του σχολείου που προάγουν την παιδεία. Η γλώσσα που μιλούν τα παιδιά στο Milky Way είναι αυτή που μιλούν τα σημερινά παιδιά. είναι υποκριτικό να σοκαριζόμαστε».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης πρόσθεσε: «Θέλω να βαδίζω στη ζωή μου με ευγένεια, έχω προτεραιότητα το καλό, η χαρά της ζωής, η παιδικότητα και οι θετικές σκέψεις. Με έχει βοηθήσει και η δουλειά μου να διατηρήσω αυτά τα στοιχεία. Η δουλειά μου μου επιτρέπει να βγάζω αυτό το παιδί προς τα έξω, τις χαρές του, την αθωότητα ή την ξεγνοιασιά. Είχα κάποιες κακές συνεργασίες κατά καιρούς αλλά ήταν λίγες και δεν με τραυμάτισαν».

Exit mobile version