Σοκαριστική καταγγελία: Λοχαγός φέρεται να διέταξε σεξουαλική κακοποίηση στρατιώτη (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστική καταγγελία: Λοχαγός φέρεται να διέταξε σεξουαλική κακοποίηση στρατιώτη (Video)

SHARE THIS

Όπως καταγγέλλει το θύμα της επίθεσης, ναρκώθηκε και κακοποιήθηκε σεξουαλικά από δύο στρατιώτες.

Αδυνατεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους την καταγγελία που έφερε στην δημοσιότητα ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 σχετικά με περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης που φέρεται να έγινε εντός του ελληνικού στρατού, πριν 10 χρόνια.

Το θύμα, μιλώντας στην κάμερα της Δημόσια Τηλεόρασης, αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες του περιστατικού που συνέβη πριν από 10 χρόνια κατ’ εντολή ενός λοχαγού την περίοδο που είχε καταταχθεί.

Όπως είπε ο 32χρονος πλέον άνδρας, όλα ξεκίνησαν όταν απάντησε με βρισιές στις βολές που δέχθηκε από τον αξιωματικό. «Απάντησα με ύβρις, με αποτέλεσμα να αποβληθώ και να οδηγηθώ στο ιατρείο παρά την θέλησή μου», όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ ναρκώθηκε.

Μιλώντας στην ΕΡΤ3 υποστήριξε πως η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη διαπράχθηκε στο ιατρείο του στρατοπέδου από στρατιώτη κατ’ εντολή ενός λοχαγού ο οποίος ήθελε μ’ αυτόν τρόπο να τον εκδικηθεί και να τον τιμωρήσει.

«Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο υπεύθυνος του ιατρού που βοήθησε εκεί και δύο επαγγελματίες γυναίκες που ήταν μάρτυρες όταν παραδέχθηκε ο ίδιος την αυτουργία», συμπλήρωσε.

Ο δικηγόρος του θύματος, Χρήστος Πλάτσκος δήλωσε ικανοποιημένος από τις γρήγορες εξελίξεις μετά την καταγγελία, λέγοντας: «Έμεινε έκπληκτος με την γρήγορη κίνηση της δικογραφίας και είναι θέμα χρόνου να βρεθούν τα άτομα αυτά και να τιμωρηθούν».

Η απάντηση του Ελληνικού Στρατού

Πηγές του Ε.Σ σχολίασαν σχετικά στην ΕΡΤ: «Η στρατιωτική δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη δεν μπορεί να υπάρξει θέση για μία υπόθεση που διερευνάται δικαστικά».

Exit mobile version