Σοβαρό εργατικό ατύχημα: Σε κρίσιμη κατάσταση εργαζόμενος που τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό εργατικό ατύχημα: Σε κρίσιμη κατάσταση εργαζόμενος που τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα

SHARE THIS

Ο 51χρονος χειριστής γερανού από την Αλεξανδρούπολη νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Ακόμα ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα συνέβη το περασμένο Σάββατο (29/4) στην Αλεξανδρούπολη, με έναν  51χρονο χειριστή γερανού ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία αφού χτύπησε σε καλώδια υψηλής τάσης.

Ο άτυχος άντρας σύμφωνα με το Grtimes μεταφέρθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο, ώστε να διασωληνωθεί και να εξεταστεί από γιατρούς του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, διότι η κατάσταση της υγείας του κρίνεται μέχρι αυτή την ώρα κρίσιμη.

Το εργατικό ατύχημα συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου όταν ο χειριστής γερανοφόρου οχήματος βαρέου τύπου, που εργαζόταν στην κατασκευή FSRU στην περιοχή Απαλού Αλεξανδρούπολης, κάνοντας κάποια στιγμή όπισθεν το μηχάνημα χτύπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως οι συνάδελφοί του οι οποίοι τον απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του. Από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο ΠΓΝΑ.

Αμέσως μετά ξέσπασε πυρκαγιά η οποία κατέκαψε ολοσχερώς το μηχάνημα γνωστής εταιρείας γερανοφόρων στην περιοχή.

Exit mobile version