Σπάτα: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο 19χρονου φοιτητή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπάτα: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο 19χρονου φοιτητή

SHARE THIS

Οι γονείς του άτυχου φοιτητή καταγγέλλουν αστοχίες, παραλείψεις αλλά και καθυστερήσεις στην έρευνα. Υποστηρίζουν ότι το παιδί τους δολοφονήθηκε.

Συμπληρωματική έρευνα ζήτησε ο εισαγγελέας για την υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου του φοιτητή βιοϊατρικών επιστήμων, Ν.Ν στα Σπάτα, την ώρα που η οικογένειά του επιμένει πως επρόκειτο για δολοφονία και όχι αυτοχειρία.

Ο εισαγγελέας ζητά μεταξύ άλλων από την μητέρα του θύματος να προσκομίσει τα χειρόγραφα του, τα οποία θεωρούνται κρίσιμα για τη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς περιέχουν αποκρυφιστικά σύμβολα και οδηγίες που παραπέμπουν σε τελετουργικό μαύρης μαγείας, όπως καταγγέλλουν οι γονείς του.

Η μητέρα έχει υποβάλλει μέσω του δικηγόρου της, μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου και αγνώστων δραστών. Ο πατέρας από την πλευρά του με τον δικηγόρο του, έκαναν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, με αίτημα συσχετισμού με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την αστυνομία.

Παράλληλα διόρισαν τεχνικό σύμβουλο, τον ειδικό ιατροδικαστή Χαράλαμπο Κούτση, ο οποίος αναμένεται να υποβάλλει την έκθεσή του.

Οι γονείς του άτυχου φοιτητή καταγγέλλουν αστοχίες, παραλείψεις αλλά και καθυστερήσεις στην έρευνα. Υποστηρίζουν ότι το παιδί τους δολοφονήθηκε και δεν αυτοκτόνησε όπως είπε αρχικά η αστυνομία.

«Κάποιοι αλλοίωσαν τα στοιχεία στο σημείο»

Ο πατέρας του άτυχου Νικόλα, μετά την παρέμβαση του εισαγγελέα και την συμπληρωματική έρευνα που διέταξε, μίλησε στην εκπομπή καταγγέλλοντας αλλοίωση των στοιχείων στο χώρο που συνέβη το τραγικό γεγονός.

Exit mobile version