Προκλητικός Στέφανος Μάνος: «Οι οδηγοί θα έπρεπε να πληρώσουν αποζημίωση 2.000 ευρώ»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκλητικός Στέφανος Μάνος: «Οι οδηγοί θα έπρεπε να πληρώσουν αποζημίωση 2.000 ευρώ»

SHARE THIS

Ίσως εκεί ακριβώς συμπυκνώνεται και η ουσία της ιδεολογίας του φιλελευθερισμού: «Αν δεν υπάρχει άμεσο ίδιον όφελος, οι άλλοι ας θαφτούν στο χιόνι».

Ο γκουρού του νεοφιλελευθερισμού εν Ελλάδι και πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος όχι μόνο τα έβαλε με τους οδηγούς για το χάος που επικράτησε στην Αττική οδό όπου πολίτες έμειναν εγκλωβισμένοι για ώρες χωρίς φαγητό, αλλά δήλωσε μάλιστα ότι θα έπρεπε να καταβάλλουν εκείνοι την αποζημίωση των 2.000 ευρώ.

«Υπήρξε υστερία με την κακοκαιρία. Σε άλλες χώρες η αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ είναι εντελώς διαφορετική. Δείτε τι συνέβη πριν από λίγο καιρό στην Αμερική όπου είχαμε αντίστοιχους εγκλωβισμένους», ανέφερε ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

«Βιαστήκαμε να δώσουμε αποζημιώσεις σε οδηγούς που δεν είχαν αλυσίδες και είχαν φθαρμένα λάστιχα, κανονικά αυτοί θα έπρεπε να πληρώσουν αποζημίωση 2.000 ευρώ για το μεγάλο πρόβλημα που προκάλεσαν στους δρόμους», επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Μάνος.

«Δεν μπορούσε η Αττική Οδός να απαγορεύσει την κυκλοφορία φορτηγών, όφειλε να ζητήσει την άδεια από το υπουργείο της διακοπής», σχολίασε ο Στέφανος Μάνος.

Βέβαια, όταν πέρυσι ο κ. Μάνος είχε μείνει για ώρες χωρίς ρεύμα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια», είχε βγει μαινόμενος στα κανάλια (που σύμφωνα με τον ίδιο τότε δεν ήταν υστερικά) να τα βάλει με το σύστημα, φέτος που δεν επλήγη ο ίδιος από την κακοκαιρία, φαίνεται να τα βλέπει αλλιώς τα πράγματα.

Ίσως εκεί ακριβώς συμπυκνώνεται και η ουσία της ιδεολογίας του φιλελευθερισμού: «Αν δεν υπάρχει άμεσο ίδιον όφελος, οι άλλοι ας θαφτούν στο χιόνι.

Exit mobile version