Στη δημοσιότητα τα στοιχεία & οι φωτογραφίες κατηγορούμενων για παιδοβιασμό
ΕΛΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία & οι φωτογραφίες κατηγορούμενων για παιδοβιασμό

SHARE THIS

Ο 53χρονος είναι ο ο Ηλίας Μίχος. Τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα ύστερα από εισαγγελική εντολή.

Στην δημοσιότητα έδωσαν οι αρχές τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του άνδρα που κατηγορείται ότι βίαζε και ανάγκαζε ένα 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό να εκδίδεται.

Ο 53χρονος είναι ο ο Ηλίας Μίχος γεννημένος στις 30-12-1969 στο Αγρίνιο . Τα στοιχεία της ταυτότητάς του αλλά και οι φωτογραφίες του δόθηκαν στη δημοσιότητα ύστερα από εισαγγελική εντολή.  O 42χρονος είναι ο Ιωάννης Σοφιανίδης του Ευάγγελου και της Ζηνοβίας, γεννηθέντας στη Νίκαια Αττικής.

Ο 53χρονος, που κατηγορείται για τη φρίκη που ζούσε η 12χρονη από τον Κολωνό, δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις. Γι’ αυτό και αποφασίστηκε η αστυνομία να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του, ώστε να αναγνωριστεί από άλλα, πιθανά θύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη δικογραφία των 1.000 σελίδων, ο 53χρονος εξέδιδε το παιδί και φέρεται να είχε επαφές με περισσότερα από 200 άτομα, τα οποία και αναζητούνται από τις αρχές.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Exit mobile version