Στη φυλακή για χρέη πρώην ιδιοκτήτρια γνωστών βιβλιοπωλείων
EUROKINISSI ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή για χρέη πρώην ιδιοκτήτρια γνωστών βιβλιοπωλείων

SHARE THIS

Η 64χρονη επιχειρηματίας θα εκτίσει την ποινή της στο σωφρονιστικό κατάστημα Ελαιώνα Θηβών.

Στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών, όπου και θα εκτίσει την ποινή της, θα οδηγηθεί γνωστή επιχειρηματίας των Αθηνών, μετά την χθεσινή σύλληψή της για ακάλυπτες επιταγές και μη καταβολή εισφορών.

Η 64χρονη επιχειρηματίας, πρώην ιδιοκτήτρια γνωστών βιβλιοπωλείων και γόνος της γνωστής οικογένειας, πέρασε την Τρίτη (24/10) το κατώφλι του εισαγγελέα ο οποίος αποφάσισε πως θα εκτίσει την ποινή της στο σωφρονιστικό κατάστημα Ελαιώνα Θηβών.

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος της 64χρονης εκκρεμούσαν 22 ανεκτέλεστες καταδικαστικές αποφάσεις, με ποινή φυλάκισης εν συνόλω τα 24 έτη και 11 μήνες και επιπλέον χρηματική ποινή που ανέρχεται στα 38.800 ευρώ.

«Η ανωτέρω συλληφθείσα τυγχάνει επιχειρηματίας στην περιοχή των Αθηνών, εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της εν λόγω επιχείρησης, δεν κατέβαλλε έγκαιρα τις δεδουλευμένες αποδοχές των υπαλλήλων καθώς και τις προβλεπόμενες εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς ΙΚΑ και εισφορές ασφάλισης των εργαζομένων» ανέφερε μεταξύ άλλων σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με τη σύλληψή της.

Exit mobile version