Στη φυλακή o 28χρονος που κακοποιούσε και κρατούσε έγκλειστους τη σύζυγό του και το παιδί τους
EUROKINISSI/ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή o 28χρονος που κακοποιούσε και κρατούσε έγκλειστους τη σύζυγό του και το παιδί τους

SHARE THIS

Νωρίτερα σήμερα, είχε οδηγηθεί στον ανακριτή όπου και πάρθηκε η απόφαση για τη προσωρινή κράτησή του

Προφυλακιστέος κρίθηκε  προς το παρών ο 28χρονος που φέρεται να κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι τους και να κακοποιούσε την 22χρονη σύζυγό του, μαζί με το τρίχρονο παιδάκι τους, στις Αλυκές του Βόλου.

Νωρίτερα σήμερα, Τρίτη (26/9), είχε οδηγηθεί στον ανακριτή όπου και πάρθηκε η απόφαση για τη προσωρινή κράτησή του μέχρι να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης στο Κακουργιοδικείο της Λάρισας, μετά από δυο μήνες περίπου.

Ο δράστης κατηγορείται για ενδοοικογενειακή παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη, που ισούται με τον νέο ποινικό κώδικα σε επικίνδυνη σωματική βλάβη, σε βαθμό κακουργήματος.

Χθες η 22χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Σε κατάθεσή της φέρεται να είπε ότι για διάστημα πέντε μηνών, ο 28χρονος δεν την άφηνε να βγει μαζί με το μωρό ούτε στην αυλή της μονοκατοικίας που ζούσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα κατέθεσε ότι ο 28χρονος σύζυγός της την απειλούσε ότι εάν αποδράσει και πει στους συγγενείς της τι συνέβαινε θα σκότωνε την ίδια και τους γονείς της.

 

Η φρικαλέα υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη, όταν γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και κάλεσαν βοήθεια. Ο 28χρονος άντρας της, προσπάθησε να διαφύγει, όμως οι γειτόνισσες τον κράτησαν στο σημείο. «Έβγαινε λίγο μέχρι την αυλή 5 – 10 λεπτά με την παρουσία μιας κάμερας, την παρακολουθούσε και ξανά έμπαινε στο σπίτι. Όταν την έβλεπα ήταν τόσο τρομοκρατημένη», δήλωσε στην ΕΡΤ, η γειτόνισσα του ζευγαριού.

«Έφτασε στα όριά της και ακούστηκε και φώναζε. Τις άλλες μέρες έκλαιγε βουβά. (…) Με απειλούσε, με χτύπησε, μου είπε φύγε από το σπίτι μου, γυναίκα μου είναι, δικιά μου, είναι κτήμα μου(…) Του είπα δεν πας πουθενά, θα περιμένεις εδώ να έρθει η αστυνομία και τότε μου κράτησε τα χέρια και μου ρίχνει μια κουτουλιά (…) Αυτός το μόνο που είπε είναι θα βγω και θα σας σκοτώσω» περιέγραψε η γειτόνισσα.

«Ήταν μαύρη στο πρόσωπο, είχε μελανιές στο λαιμό» δήλωσε συγκλονισμένος κάτοικος της περιοχής.

Σε μια ανατριχιαστική κατάθεσή της, η 22χρονη αναφέρει πως ο άντρας τη χτυπούσε κάθε ημέρα, ενώ σε άλλες δύο περιπτώσεις την είχε αφήσει σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτή στην οποία βρέθηκε. Αυτή τη φορά, όμως, έφτασε πολύ κοντά στο να την σκοτώσει και αν δεν επενέβαιναν οι γείτονες ίσως να το είχε καταφέρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε βάλει κάμερα στο σπίτι προκειμένου μέσω εφαρμογής στο κινητό του να παρακολουθεί κάθε κίνηση της 22χρονης.

Exit mobile version