Στη ΓΑΔΑ ο Λιγνάδης – αποχώρησε γιατί δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη ΓΑΔΑ ο Λιγνάδης – αποχώρησε γιατί δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης

SHARE THIS

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης μετά τις τελευταίες εξελίξεις, φέρεται τελικά να προσήχθη αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοσιογράφου, Έλενας Ακρίτα ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην ΓΑΔΑ, μετά από τη σωρεία καταγγελιών σε βάρος του.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης προσήχθη στη ΓΑΔΑ στις 15.30 σήμερα το μεσημέρι, μαζί με τον συνήγορό του, προκειμένου να διερευνήσει αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Οι σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του ηθοποιού-σκηνοθέτη, έρχονται μετά από καταθέσεις στην εισαγγελία Πρωτοδικών από σημαντικούς μάρτυρες η οποίοι φέρεται να γνώριζαν αρκετά πράγματα, τα οποία εισφέρει στη Δικαιοσύνη σχετικά με τον σκηνοθέτη – ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, η μάρτυρας που θεωρείται «κλειδί» στην υπόθεση αν και δεν υπήρξε θύμα, φέρεται να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για τον γνωστό σκηνοθέτη- ηθοποιό.

Εξέλιξη: Αποχώρησε από την ΓΑΔΑ καθότι δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός αποχώρησε λίγο αργότερα από τη ΓΑΔΑ, καθώς ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς ότι δεν εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, σε δήλωση προέβη ο δικηγόρος του κ. Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας , μετά από πληροφορίες που δημοσιοποιούνται σε κοινωνικά δίκτυα και αναφέρουν ότι ο εντολέας του βρίσκεται στην ΓΑΔΑ.

Ο κ. Γεωργουλέας δήλωσε συγκεκριμένα: «Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται»

Exit mobile version