Οδηγός ΚΤΕΛ έσωσε με ΚΑΡΠΑ 55χρονο επιβάτη
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγός ΚΤΕΛ έσωσε με ΚΑΡΠΑ 55χρονο επιβάτη

SHARE THIS

«Δυστυχώς ο κόσμος είναι σκληρός κανένας δεν βοήθησε, κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του», δήλωσε ο οδηγός.

Το ενδιαφέρον ενός οδηγού ΚΤΕΛ για τον συνάνθρωπο αποδείχθηκε σωτήριο για έναν 55χρονο καθώς του έσωσε τη ζωή.

Ειδικότερα, οδηγός των ΚΤΕΛ Κοζάνης, ο οποίος εκτελούσε τη Δευτέρα (22/1), το πρωινό δρομολόγιο προς την Αθήνα, έσωσε 55χρονο που έχασε τις αισθήσεις του.

Όπως σημείωνει η τοπική ιστοσελίδα Kozanimedia.gr, όταν το λεωφορείο έφτασε στον σταθμό του Κηφισού, επιβάτης, άντρας και ηλικίας περίπου 55 ετών, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Τότε ο οδηγός του λεωφορείου, Γιώργος Τσανουσίδης, γνωρίζοντας τα βασικά στοιχεία για ΚΑΡΠΑ, προχώρησε στην παροχή πρώτων βοηθειών προς τον λιπόθυμο άντρα, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και παρέλαβε τον επιβάτη. Τέλος, όλα δείχνουν πως η υγεία του 55χρονου εξελίσσεται ομαλά και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι ήταν ο μόνος άνθρωπος που ενδιαφέρθηκε για το περιστατικό καθώς όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες δεν ασχολήθηκαν.

«Κατεβήκαμε από το λεωφορείο, παρέλαβε τις βαλίτσες του ο άνθρωπος, έχασε τις αισθήσεις του έπεσε κάτω. Δυστυχώς ο κόσμος είναι σκληρός κανένας δεν βοήθησε, κανεις δεν ασχολήθηκε μαζί του», δηλώνει ο οδηγός.

«Εμένα μου έχει ξανατύχει αλλά όχι σε τέτοιο σημείο. Εγώ το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να δω αν έχει γυρίσει η γλώσσα του. Κατάλαβα ότι ο σφυγμός του ήταν αδύναμος. Ξεκίνησα έτσι τη διαδικασία της ΚΑΡΠΑ», πρόσθεσε.

Exit mobile version