Στην αντεπίθεση οι ηθοποιοί με στόχο την ανατροπή των κυβερνητικών μεθοδεύσεων (Video)
SCREENSHOT- ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΘΒΕ FACEBOOK
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην αντεπίθεση οι ηθοποιοί με στόχο την ανατροπή των κυβερνητικών μεθοδεύσεων (Video)

SHARE THIS

Ηθοποιοί στηρίζουν τις κινητοποιήσεις, τον αγώνα και τις καταλήψεις των σχολών, διαμηνύοντας ότι η υποβάθμιση του πολιτισμού είναι ζήτημα όλης της κοινωνίας.

Στην αντεπίθεση κατά των κυβερνητικών μεθοδεύσεων που απαξιώνουν τις σπουδές και τους κόπους τους, περνούν οι ηθοποιοί.

Συμμετέχοντας σε βίντεο στήριξης των καλλιτεχνών ενάντια στην επιχειρούμενη υποβάθμιση του πολιτισμού από την Κυβέρνηση, που με το νέο προεδρικό διάταγμα εξισώνει τα πτυχία των καλλιτεχνικών σχολών με απλά απολυτήρια Λυκείου, οι ηθοποιοί τάσσονται ενάντια σε κάθε νόμο που υποβαθμίζει τις σπουδές τους.

Όπως δηλώνουν σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media στη σελίδα Σπουδάστριες/Σπουδαστές Σχολής Δραματικής Τέχνης Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος ηθοποιοί στηρίζουν τις κινητοποιήσεις, τον αγώνα και τις καταλήψεις των σχολών (Σύλλογος Σπουδαστών/τριών Σχολής Δραματικής Τέχνης Εθνικού Θεάτρου , Σωματείο Σπουδαστών Δραματικής Σχολής Πάτρας), διαμηνύοντας ότι η υποβάθμιση του πολιτισμού είναι ζήτημα όλης της κοινωνίας.

Συμμετέχουν οι: Μυρτώ Αλικάκη, Αντίνοος Αλμπάνης, Κόρα Καρβούνη, Μάκης Παπαδημητρίου, Εβελίνα Παπούλια, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιαννης Στάνκογλου, Ορέστης Χαλκιάς, Μαρία, Χάνου, Αργυρώ Χιώτη.

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version