Στο Μαξίμου ο συμπαρουσιαστής του Άδωνι για να δει τον Μητσοτάκη -«Τον στηρίζω απόλυτα»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Μαξίμου ο συμπαρουσιαστής του Άδωνι για να δει τον Μητσοτάκη -«Τον στηρίζω απόλυτα»

SHARE THIS

Οι χρήστες των social media αναρωτιούνται πόσο συχνά ο Πρωθυπουργός συναντά απλά κομματικά στελέχη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο πρώην συμπαρουσιαστής του Άδωνι Γεωργιάδη κι επιχειρηματίας Θεοδόσης Ζερβουδάκης.

Ένας από τους Έλληνες «γκουρού» των τηλεπωλήσεων συνάντησε χθες τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, με πολλούς να αναρωτιούνται τόσο για τον σκοπό της συνάντησης αυτής όσο και για το κατά πόσο είναι εύκολο να συναντηθεί κάποιος με τον Πρωθυπουργό.

«Σήμερα είχα την μεγάλη χαρά και τεράστια τιμή να συναντήσω στο Μέγαρο Μαξίμου τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο εμπιστεύομαι & στηρίζω απόλυτα! Καλό Πάσχα σε όλους!», έγραψε ο έμπορος τεχνολογικών ειδών στο Twitter αναρτώντας και τις σχετικές φωτογραφίες από τη συνάντηση.

Απαντώντας στις ερωτήσεις των χρηστών του Twitter σχετικά με το πως κατάφερε να συναντήσει τον Πρωθυπουργό στο Μαξίμου δήλωσε πως το έκανε όπως έχει δικαίωμα ως στέλεχος της ΝΔ, λες και είναι συχνό φαινόμενο να συναντούν τον Πρωθυπουργό απλά κομματικά στελέχη στο Μαξίμου…

Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης φαίνεται όμως πως δεν ξεχνά τον παλιό του φίλο και συνάδελφο Άδωνι Γεωργιάδη το έργο του οποίου εξάρει με αναρτήσεις του.

«Μια ολόκληρη εβδομάδα στην Νέα Υόρκη ο ακούραστος Υπουργός έκλεινε συμφωνίες που θα φανούν άμεσα. Επιστρέφει στην πατρίδα μας με τίς αποσκευές γεμάτες νέες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο ΑΕΠ της χώρας μας! Θερμά συγχαρητήρια Άδωνι Γεωργιάδη» έγραψε πριν λίγες ημέρες για την επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης στις ΗΠΑ.

Exit mobile version