Στον Άγιο Στέφανο χωρίς μέτρα δεν κολλάει ο ιός, ενώ στις πορείες έχουμε υπερμετάδοση!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον Άγιο Στέφανο χωρίς μέτρα δεν κολλάει ο ιός, ενώ στις πορείες έχουμε υπερμετάδοση!

SHARE THIS

Οι εικόνες συνωστισμού που αποτυπώθηκαν στην Ιερά Μονή Κοινοβιάρχου στον Άγιο Στέφανο, δεν προκάλεσαν την οργή των "αντικειμενικών" ΜΜΕ

Πλήθος κόσμου, βρέθηκε σήμερα στην κηδεία του Αρχιμανδρίτη Σαράντη Σαράντου της Μητρόπολης Κηφισιάς και όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες όχι μόνο ήταν σχεδόν ανύπαρκτη η τήρηση των μέτρων, αλλά δεν ασχολήθηκαν τα παραδοσιακά ΜΜΕ με τις εικόνες συνωστισμού.

Σε πορείες, για την διεκδίκηση δημοκρατικών, εργατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τα μεγάλα ΜΜΕ πάντα δείχνουν εξαιρετικά αντανακλαστικά, ενώ δεν παραλείπουν να επιρρίπτουν ευθύνες στον κόσμο, για την μετάδοση του ιού.

Παρόλα αυτά, οι εικόνες συνωστισμού που αποτυπώθηκαν στην Ιερά Μονή Κοινοβιάρχου στον Άγιο Στέφανο, δεν προκάλεσαν την οργή των “αντικειμενικών” ΜΜΕ. Αξίζει να υπενθυμίσουμε, ότι σύμφωνα με τα μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού σε κηδεία επιτρέπεται η παρουσία 9 ατόμων και 25 σε μητροπόλεις.

Αξίζει επίσης να θίξουμε και το γεγονός, ότι  αρκετοί από τους ανθρώπους που βρέθηκαν έξω από την εκκλησία, κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας, δεν φορούσαν μάσκα, ενώ ούτε οι αποστάσεις τηρήθηκαν.

Exit mobile version