Στον ανακριτή ο 42χρονος για βασανιστήρια σε βάρος δύο άτομα με αναπηρία
AP ELISE AMENDOLA
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή ο 42χρονος για βασανιστήρια σε βάρος δύο άτομα με αναπηρία

SHARE THIS

Από την έρευνα έχουν προκύψει 554 βίντεο φρίκης, με τον 42χρονο να έχει 22.700 συνδρομητές στην πλατφόρμα του

Ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 42χρονος, που συνελήφθη στο Κερατσίνι για κακοποίηση δύο ατόμων με αναπηρία.

Θύματά του φέρονται ότι είναι ένας νέος άνδρας 25 ετών και μια γυναίκα 21 ετών, ενώ τις αποτρόπαιες πράξεις του μετέδιδε απευθείας επί πληρωμή μέσω καναλιού στο Youtube και στο Tik Tok.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εγγεγραμμένοι στο κανάλι του στο YouTube φτάνουν τις 22.000 και έδιναν εντολές στον 42χρονο να κακοποιεί με διάφορους τρόπους τους δύο νέους -ακόμη και σεξουαλικά.

Σύμφωνα με μαρτυρία στην ΕΡΤ γείτονα του κατηγορούμενου, σχεδόν σε καθημερινή βάση, τις πρώτες πρωινές ώρες, υπήρχε αναστάτωση, καβγάδες, φωνές μέσα και έξω από το διαμέρισμα του συλληφθέντα στο Κερατσίνι. Είπε επίσης ότι έβλεπε τα δύο θύματα στο σπίτι του κατηγορούμενου καθημερινά.

(Προσοχή! Οι παρακάτω περιγραφές κακοποίησης ενδέχεται να ενοχλήσουν ορισμένους αναγνώστες καθώς μπορεί να επαναφέρουν μνήμες τραύματος)

Ο 42χρονος συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στο Κερατσίνι. Κατηγορείται για σωματικές βλάβες, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η εν λόγω κακοποιητική συμπεριφορά συνιστούσε συνεχείς εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες, όπως χτυπήματα με συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), και εξώθηση σε πράξεις γενετήσιας ελευθερίας.

 

Exit mobile version