Στον ανακριτή ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε κι εξέδιδε 34χρονη
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε κι εξέδιδε 34χρονη

SHARE THIS

Στον ανακριτή σήμερα ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι εξέδιδε 34χρονη – Καταγγελία και από την πρώην σύντροφό του

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι εκβίαζε και εξέδιδε μια 34χρονη γυναίκα, η οποία βρήκε το θάρρος και τον κατήγγειλε.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αστυνομία ερευνά την καταγγελία και μιας γυναίκας από τη Ρουμανία που φέρεται να είναι η πρώην συντρόφου του αστυνομικού. Όπως έγινε γνωστό η γυναίκα έχει καταγγείλει στις Αρχές ότι είχε παρόμοια κακοποιητική συμπεριφορά και απέναντί της. Η νέα μάρτυρας αναμένεται να καταθέσει την Πέμπτη στις Εσωτερικές Υποθέσεις. Από το περιεχόμενο των όσων πει θα εξαρτηθεί εάν υπάρξει συμπληρωματική δικογραφία.

Ο 40χρονος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή με τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί. Παράλληλα σε εξέλιξη είναι Ένορκη Διοικητική Εξέταση και ήδη έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Ταυτόχρονα η αστυνομία ερευνά και το εάν υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που να εξέδιδαν την 34χρονη που φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Σοκάρουν όσα καταγγέλλει η 34χρονη γυναίκα

Προσοχή! Οι παρακάτω περιγραφές ίσως ενοχλήσουν ορισμένους αναγνώστες καθώς μπορεί να επαναφέρουν μνήμες τραύματος.

«Ο αστυνομικός δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω το σπίτι, να του πληρώνω το αμάξι… 20.000 ευρώ για να παντρευτώ μαζί του, μετά λέει θέλει 50.000 για να παντρευτεί μαζί μου. Ζητάει 20 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, λέει 50 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, θέλει 100 ευρώ. Ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε από τον λαιμό δυνατά», δήλωσε η 34χρονη γυναίκα στο Star.

Παράλληλα κατήγγειλε ότι ο αστυνομικός τη βίαζε κάθε μέρα, ενώ μετά από δύο χρόνια μαρτυρίου είχε σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Θέλει να πάω με το αφεντικό του, που είναι αστυνομικός, να κάνω έρωτα μαζί του για να με προσέχει, γιατί είναι ένας πολύ δυνατός…» υποστήριξε ακόμη η 34χρονη η οποία κατήγγειλε ότι ο αστυνομικός την πήγαινε στα ραντεβού με τους πελάτες στο κέντρο της Αθήνας και την περίμενε να τελειώσει, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που περνούσε από το σημείο με το υπηρεσιακό όχημα, για να βεβαιωθεί ότι εργάζεται.

Exit mobile version