Στον εισαγγελέα η μητέρα που σκότωσε τον 7χρονο γιο της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον εισαγγελέα η μητέρα που σκότωσε τον 7χρονο γιο της

SHARE THIS

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα η μητέρα του 7χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε στο σπίτι της οικογένειας στην Κυψέλη το 2017.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Πολωνός σύντροφός της οδηγήθηκε χθες στην εισαγγελία και του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Η 29χρονη μητέρα, όπως έγινε γνωστό ήταν μπροστά στη δολοφονία του παιδιού από τον 33χρονο σύντροφό της, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, αλλά δεν έκανε τίποτα ώστε να το βοηθήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύντροφος της μητέρας κακοποιούσε συστηματικά το παιδί αλλά και την αδερφή του, η οποία δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια. Σε αποκαλύψεις για το κοριτσάκι προχώρησε σήμερα και το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Παρ’ όλο που για το δολοφονημένο παιδί δεν έγινε ποτέ κάποια αναφορά ή κλήση στις Γραμμές Βοήθειας και Υποστήριξης του Οργανισμού, ωστόσο, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι πραγματοποίησε μία σειρά ενεργειών, τόσο για τη μητέρα του (Χριστίνα-Κλαούντια) ως ανήλικη, όσο και για την αδελφή του.

Exit mobile version