Στον εισαγγελέα υπό δρακόντεια μέτρα ο Χρήστος Παππάς – Θα οδηγηθεί στη φυλακή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον εισαγγελέα υπό δρακόντεια μέτρα ο Χρήστος Παππάς – Θα οδηγηθεί στη φυλακή

SHARE THIS

Το καταδικασμένο ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού

Στον Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, θα οδηγηθεί σε λίγη ώρα ο φυγόποινος Χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς, για να αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα οδηγηθεί, το πιθανότερο στο Δομοκό.

Στο Εφετείο έφτασε  το αυτοκίνητο της αντιτρομοκρατικής στο οποίο επέβαινε ο συλληφθείς Χρήστος Παππάς. Το τζιπ της αντιτρομοκρατικής έφτασε πάρκινγκ του εφετείου. Μόλις αποβιβαστεί ο Χρήστος Παππάς θα οδηγηθεί στον 4ο όροφο στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα της ποινής των 13 ετών και 3 μηνών που του επιβλήθηκε για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Το καταδικασμένο ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού όπου βρίσκονται όλοι οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πλην του Αρτέμη Ματθαιόπουλου που βρίσκεται στις φυλακές Μαλανδρίνου μαζί με τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά.

Ο Χρήστος Παππάς συνελήφθη χθες το βράδυ, μετά από οκτώ μήνες που παρέμενε φυγόποινος για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Μια γυναίκα 52 ετών έκρυβε τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, από τον περασμένο Οκτώβριο στο σπίτι της στου Ζωγράφου, όπου συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ελληνίδα υπήκοο, με καταγωγή από την Ουκρανία, ομοϊδεάτισσά του, η οποία μάλιστα είχε ενεργό πολιτική δράση στον συγκεκριμένο χώρο.

Η 52χρονη συνελήφθη για υπόθαλψη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

«Δεν έφυγε από την Ελλάδα»

Ο δικηγόρος του Περικλής Σταυριανάκης δήλωσε νωρίτερα πως θα οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού.

Ο κ. Σταυριανάκης μιλώντας στο Open είπε πως οι ενέργειες της αστυνομίας ήταν πολύ συντονισμένες τις τελευταίες ημέρες, και τόνισε πως ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, δεν θα μπορούσε να διαφύγει στο εξωτερικό.

«Δεν έφυγε ποτέ από την Ελλάδα. Ο μόνος τόπος που θα μπορούσε να πάει θα ήταν η πατρίδα του, αλλά εκεί τον γνώριζαν και οι πόρτες. Δεν πρέπει να βγήκε έξω από την Αθήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version