Στον Εισαγγελέα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Θα συλληφθεί ξανά, αν υπάρξει νέα καταγγελία»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον Εισαγγελέα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Θα συλληφθεί ξανά, αν υπάρξει νέα καταγγελία»

SHARE THIS

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έφτασε στα Δικαστήρια υπό άκρα μυστικότητα και οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών με την αυτόφωρη διαδικασία.

Τo κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Στάθης Παναγιώτοπουλος, που κατηγορείται από γυναίκες ότι δημοσίευσε ευαίσθητες προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Ο πρώην παρουσιαστής έφτασε στα Δικαστήρια υπό άκρα μυστικότητα και οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών με την αυτόφωρη διαδικασία.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον γνωστό παρουσιαστή στο Μέγαρο , εισερχόμενοι από την πίσω πόρτα για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες που ανέμεναν την άφιξη του συλληφθέντα.

Σε περίπτωση που ο άλλοτε δημοφιλής παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, τότε αυτό θα συμβεί το Σάββατο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μαζί με τον δικηγόρο του εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Θα συλληφθεί ξανά, αν υπάρξει νέα καταγγελία»

Νωρίτερα, για τη νομική εξέλιξη της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου και το ενδεχόμενο να συλληφθεί ξανά, εφόσον υπάρξει νέα καταγγελία, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας.

Ο συνήγορος μίας εκ των γυναικών που κατήγγειλε τον παρουσιαστή υπογράμμισε πως «θα παρουσιαστεί στο Αυτόφωρο και θα ζητήσει σίγουρα αναβολή, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αν θα τον κρατήσει ελεύθερο ή αν θα κρατηθεί».

«Αυτό που θα κρίνει το αν θα αφεθεί ή όχι ελεύθερος είναι, το αν είναι ύποπτος φυγής», σημείωσε και πρόσθεσε «είχε ακουστεί ότι, ετοιμαζόταν να φύγει στο εξωτερικό».

Εστιάζοντας στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη παρουσία του κατηγορούμενου Στάθη Παναγιωτόπουλου ο δικηγόρος τόνισε μιλώντας για τους υπολογιστές πως «η πληροφορία που έχω είναι ότι, ακόμα κι αν έχει διαγράψει στοιχεία, αυτό θα έχει αφήσει ίχνη, θα φαίνονται».

Μιλώντας για την κατηγορία με την οποία θα έρθει αντιμέτωπος ο παρουσιαστής ο Απόστολος Λύτρας επισήμανε πως «αυτήν τη στιγμή κατηγορείται για πλημμελήματα, αν αποδειχθεί ότι είχε οικονομικό όφελος, θα κατηγορηθεί για κακούργημα».

Σε ερώτηση σχετικά με το γιατί δεν κινήθηκε και στην πρώτη περίπτωση η διαδικασία του αυτοφώρου ο δικηγόρος διευκρίνισε πως, «θα έπρεπε και στην πρώτη περίπτωση να έχει κινηθεί η διαδικασία, όμως δεν ξέρω αν η πρώτη μήνυση έγινε στον εισαγγελέα και άλλα νομικά θέματα που είναι περίπλοκο να τα εξηγήσω».

«Οι Αρχές αντέδρασαν άμεσα» υπογράμμισε.

Κλείνοντας ο Απόστολος Λύτρας επισήμανε πως εάν ο παρουσιαστής μείνει ελεύθερος και γίνει νέα καταγγελία, θα συλληφθεί εκ νέου, επαναλαμβάνοντας ότι, «το αδίκημα είναι διαρκές».

Exit mobile version