Σβήγκος: Θα χαρώ πάρα πολύ αν παραιτηθεί ο Βορίδης –  Περίμενα να παραιτηθεί κι ο Άδ. Γεωργιάδης
INSTAGRAM STAVROS_SVIGKOS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σβήγκος: Θα χαρώ πάρα πολύ αν παραιτηθεί ο Βορίδης – Περίμενα να παραιτηθεί κι ο Άδ. Γεωργιάδης

SHARE THIS

«Θα χαρώ πάρα πολύ αν παραιτηθεί ο Μ. Βορίδης, αλήθεια, θα χαρώ. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος, πολιτικά ειδικά έχουμε χιλιόμετρα απόσταση».

Για αλαζονεία έκανε λόγο ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος αναφερόμενος στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ τόνισε ότι θα χαιρόταν πολύ αν παραιτούνταν ο Μάκης Βορίδης.

Ειδικότερα, μιλώντας στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα του γάμου μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών αλλά και την τεκνοθεσία.

«Δεν υπάρχει καμία διαφορά, το παιδί παίρνει την ίδια αγάπη, έχει την ίδια καθημερινότητα. Το θέμα είναι η αγάπη. Μην γεμίζουμε τα παιδιά μας κόμπλεξ».

Παράλληλα, κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη σχετικά με την θεσμοθέτηση του γάμου ομόφυλων ζευγαριών, στην οποία έχει αντιταχθεί, υπονοώντας ότι αν του ζητηθεί να ακολουθήσει κάποια κομματική γραμμή, θα παραιτηθεί.

«Θα χαρώ πάρα πολύ αν παραιτηθεί ο Μ. Βορίδης, αλήθεια, θα χαρώ. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος, πολιτικά ειδικά έχουμε χιλιόμετρα απόσταση, και στο παρελθόν συμμετείχε σε ακροδεξιές οργανώσεις, όπως έχουν βγει σε φωτογραφίες με τσεκούρια κλπ. Δεν πιστεύω ότι παραιτείται κανείς εύκολα από αυτούς. Περιμένω να το δω. Μακάρι να γίνει αυτό.

Όπως περίμενα να παραιτηθεί και ο Άδωνις Γεωργιάδης ή να τον παραιτήσουν, μετά την δήλωσή του αν ενδιαφέρεται κανείς για την Προανακριτική για τα Τέμπη… Περίμενα έστω και για τα μάτια του κόσμου, ο ίδιος να είχε καταλάβει τι είχε πει ή να τον διώξουν από το κόμμα».

Exit mobile version