Συνεχίζεται ο κυβερνητικός εμπαιγμός…
ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ

Συνεχίζεται ο κυβερνητικός εμπαιγμός…

SHARE THIS

Τέλος δεν έχει το μαρτύριο των γονιών και των παιδιών για την επαναλειτουργία του Παιδοκαρδιοχειρουργικού στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”. Παρά τις εγγυήσεις του υπουργού κ. Βασίλη Κικίλια ο οποίος πρώτα έκανε λόγο για fake news, ο κυβερνητικός εμπαιγμός συνεχίζεται απέναντι σε ανθρώπους που αγωνιούν για τη ζωή των παιδιών τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Καρδιοπάθεια, κανένα απολύτως δείγμα επαναλειτουργίας δεν έχει υπάρξει, μέχρι στιγμής από τον υπουργό. Ούτε οι γονείς, ούτε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δεν έχουν καμία απολύτως ενημέρωση».

Τη νέα κοροϊδία και ειδικά των ασθενών και των γονιών τους καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρδιοπάθεια, αναφορικά με τη δήθεν επαναλειτουργία του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στις 15 Ιουνίου 2020 είχε διαβεβαιώσει για την άμεση επαναλειτουργία του Νοσοκομείου. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Ο Σύλλογος, με σχετική ανάρτηση, δίνει στη δημοσιότητα την λίστα που αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο του Νοσοκομείου και με την οποία αποδεικνύει ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου δεν έχει προγραμματιστεί κανένα χειρουργείο καρδιάς, ούτε επεμβατική πράξη από το αιμοδυναμικό!

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Καρδιοπάθεια:

Την ίδια στιγμή, που άνθρωποι αγωνιούν για τα παιδιά τους, στήνονται κυβερνητικές φιέστες σε νησιά κάτω από το ηλιοβασίλεμα. Άλλωστε, όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων…

Πληροφορίες από: Πολυγράφος

Exit mobile version