Συνθήματα έξω από το μαγαζί του Μπουντούρη έπειτα από σεξιστικό του σχόλιο τον Νοέμβρη
ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ

Συνθήματα έξω από το μαγαζί του Μπουντούρη έπειτα από σεξιστικό του σχόλιο τον Νοέμβρη

SHARE THIS

Παρέμβαση με σπρέι έξω από το μαγαζί του αθλητή της ιστιοπλοΐας Τάσου Μπουντούρη σημειώθηκε τη Τρίτη το βράδυ, έπειτα από άθλιο σεξιστικό σχόλιο του αθλητή για τη βία κατά των γυναικών.

Συνθήματα στους τοίχους του μαγαζιού που διατηρεί ο Τάσος Μπουντούρης στο Μικρολίμανο, έγραψαν άγνωστοι, έπειτα από το σχόλιο του πρώην αθλητή με αφορμή την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου.

O Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας και πρώην πρόεδρος του ΣΕΟ, είχε προκαλέσει σάλο με το σχόλιο του για τη βία κατά των γυναικών, τον περασμένο Νοέμβριο. Ένα θέμα, το οποίο επανήλθε στην επικαιρότητα μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

«Η βία κατά των γυναικών είναι υπέροχο πράγμα» είχε γράψει τότε στο facebook. Εάν υπερβούμε υπάρχει εισαγγελέας. Πού και πού θα πληρώσουμε την ποινή μας εμείς που φερόμαστε όμορφα στις γυναίκες αρκεί αυτές να είναι χαμηλοβλεπούσες, ταπεινές και ήρεμες».

Αργότερα ο αθλητής αναγκάστηκε να ανακαλέσει, δηλώνοντας ότι επρόκειτο για «ειρωνικό σχόλιο».

Την ευθύνη για τα συνθήματα ανέλαβε με σχετική ανάρτηση σε γνωστή σελίδα του αντιξεουσιαστικού χώρου η Ομάδα Αγωνιστών από τις γειτονιές του Πειραιά με την ονομασία «ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑΣ».

«Κάναμε μια επίσκεψη στο μαγαζί του και δώσαμε μια απάντηση στην επίμαχη ανάρτησή του, αναφερόμενοι στις δικές μας προτιμήσεις» σημειώνει η ομάδα σε σχετική ανάρτηση.

Exit mobile version