Τ. Μακρή για γυναικοκτόνο: «Γοητευτική προσωπικότητα, θα γίνετε κι εσείς followers» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τ. Μακρή για γυναικοκτόνο: «Γοητευτική προσωπικότητα, θα γίνετε κι εσείς followers» (Video)

SHARE THIS

«Θα δείτε μία γοητευτική προσωπικότητα που θα αρχίσετε κι εσείς να είστε followers» σχολίασε μεταξύ άλλων για τον γυναικοκτόνο η γνωστή ψυχολόγος!

Αλγεινές εντυπώσεις έχει προκαλέσει η δήλωση της γνωστής ψυχολόγου Τένιας Μακρή για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν κι επί 37 ημέρες έπαιζε θέατρο.

Η ψυχολόγος Τένια Μακρή, καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, κλείνοντας την συζήτηση για τη δολοφονία της Καρολάιν που συγκλόνισε την Ελλάδα και τον καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, προχώρησε σε μία δήλωση που έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις στα social media.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Από την άλλη πλευρά, θα δούμε και τη γοητεία σε όλη της την έκθεση κατά τη διάρκεια της δίκης. Θα δείτε μία γοητευτική προσωπικότητα που θα αρχίσετε κι εσείς να είστε followers».

Τότε, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Μαρία Αναστασοπούλου της απάντησε κατηγορηματικά: «Σίγουρα όχι».

Η δήλωση της ψυχολόγου έρχεται έπειτα από διάφορες αμφιλεγόμενες τοποθετήσεις, που ανέλυαν μεταξύ άλλων την “συγκρότηση της προσωπικότητας” του γυναικοκτόνου

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Exit mobile version