Τα ελληνικά ΜΜΕ ερευνούν τώρα την… Ολλανδή δημοσιογράφο αντί για τις επαναπροωθήσεις!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ελληνικά ΜΜΕ ερευνούν τώρα την… Ολλανδή δημοσιογράφο αντί για τις επαναπροωθήσεις!

SHARE THIS

Όσες δημοσιογραφικές έρευνες δεν έχουν γίνει για τις επαναπροωθήσεις, γίνονται τις τελευταίες ώρες για την Ολλανδή δημοσιογράφο.

Μετά το χθεσινό σοβαρό επεισόδιο στη συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη-Ρούτε στο Μαξίμου, όπου ο Έλληνας πρωθυπουργός σε μία πρωτοφανή έκρηξη κι επίδειξη ισχύος προσπάθησε να απορρίψει τις κατηγορίες της Ολλανδής δημοσιογράφου Ingeborg Beugel για τις παράνομες επαναπροωθήσεις, σήμερα επιχειρείται η δολοφονία χαρακτήρα της δημοσιογράφου που έκανε σωστά τη δουλειά της.

Πολλά από τα ελληνικά ΜΜΕ μάλιστα, από χθες που το βίντεο της συνέντευξης κάνει τον γύρο του κόσμου, αντί να ερευνήσουν τις καταγγελίες για τις παράνομες επαναπροωθήσεις –για τις οποίες μίλησε πρόσφατα και Γερμανίδα ευρωβουλεύτρια– κάνουν έρευνα για το ποιόν της δημοσιογράφου, επιχειρώντας να θίξουν την ηθική της επάρκεια και τον επαγγελματισμό της.

Μάλιστα, πολλοί της αποδίδουν ανθελληνικά χαρακτηριστικά και συμφέροντα, επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον πρωθυπουργό μεταξύ άλλων γιατί δεν ζητά βοήθεια από τις Βρυξέλλες.

Περιττό να αναφερθεί ότι η δημοσιογράφος, η οποία έχει συλληφθεί από τις ελληνικές αρχές γιατί τόλμησε να κάνει αυτό που φωνάζουν οι συντηρητικοί, δηλαδή να φιλοξενήσει έναν πρόσφυγα σπίτι της, δέχεται και μισογυνιστικά και σεξιστικά πυρά.

Πιο πιθανό είναι να κηρύξουν ως ηθικά μεμπτή την επιλογή της να φορέσει καπέλο, παρά τις βαρβαρότητες σε βάρος κατατρεγμένων!

Exit mobile version