«Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν και χτύπησαν εμένα & τον 13χρονο γιο μου στον τελικό κυπέλλου»
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν και χτύπησαν εμένα & τον 13χρονο γιο μου στον τελικό κυπέλλου»

SHARE THIS

Το 13χρονο παιδί έγινε θύμα επίθεσης των ΜΑΤ, δεχόμενο χτυπήματα στην πλάτη, αλλά και ένα χημικό με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα.

Ένα ακόμη άγριο περιστατικό τυφλής αστυνομικής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μετά από συγκλονιστική καταγγελία ενός πατέρα, φίλαθλου του ΠΑΟΚ, που ταξίδεψε από την Έδεσσα μαζί με τον 13χρονο γιο του, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ειδικότερα, ο κ. Λάζαρος κατήγγειλε με δηλώσεις του στο OPEN, ότι ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λέπτου, ο γιος του του είπε πως πνίγεται και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, με αποτέλεσμα να βγουν προς τα έξω.

Εκεί, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πατέρας, το 13χρονο παιδί έγινε θύμα επίθεσης των ΜΑΤ, δεχόμενο χτυπήματα στην πλάτη, αλλά και ένα χημικό με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα.

Προκειμένου να γλιτώσει, το παιδί έτρεξε προς τα έξω, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τον πατέρα του, ο οποίος εγκλωβίστηκε και δέχθηκε και εκείνος επίθεση, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

«Το παιδί μου στα 5 μέτρα να με κοιτάζει και εγώ να είμαι κάτω αναίσθητος. Τον άκουγα να φωνάζει “όχι τον μπαμπά μου, όχι τον μπαμπά μου”», είπε χαρακτηριστικά, ενώ προανήγγειλε πως θα καταθέσει μήνυση.

Exit mobile version