Τα ΜΑΤ τραμπούκισαν τη Μάγδα Φύσσα: «Πόσο ξεφτίλες μπορεί να γίνεστε για 600 ευρώ;» (Video)
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ΜΑΤ τραμπούκισαν τη Μάγδα Φύσσα: «Πόσο ξεφτίλες μπορεί να γίνεστε για 600 ευρώ;» (Video)

SHARE THIS

«Πόσο ξεφτίλες μπορεί να γίνεστε για 600 ευρώ; Πόσο ξεφτίλες;» ξέσπασε η Μάγδα Φύσσα απέναντι στους άνδρες των ΜΑΤ που νωρίτερα φέρεται να την τραμπούκισαν.  

Την Μάγδα Φύσσα που βρέθηκε σήμερα στη δικαστική αίθουσα για να δείξει την αλληλεγγύη της στην οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου απώθησαν αστυνομικοί των ΜΑΤ με τις ασπίδες τους επειδή ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον συνδικαλιστή της αστυνομίας, Σταύρο Μαυροειδάκο!

Κατά την έξοδο της από την αίθουσα, στο διάδρομο, οι αστυνομικοί απώθησαν με τις ασπίδες τους τη Μάγδα Φύσσα και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Στο άκουσμα της αθωωτικής απόφασης για τους τέσσερις αστυνομικούς που κατηγορούνταν για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου στην οδό Γλάδστωνος το Σεπτέμβριο του 2018 ξέσπασαν αντιδράσεις αφού το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας απεφάνθη για την ενοχή μόνο του μεσίτη και του κοσμηματοπώλη, ακολουθώντας την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας Σωτήρη Μπουγιουκου.

Μάλιστα, οι δυνάμεις καταστολής, τα ΜΑΤ μπήκαν στο δικαστήριο, και σύμφωνα με ανάρτηση της δημοσιογράφου Μαρίας Λούκα, τραμπούκισαν την Μάγδα Φύσσα που βρέθηκε στην δικαστική αίθουσα για να δείξει την αλληλεγγύη της στην οικογένεια του αδικοχαμένου ακτιβιστή κι αντέδρασε στο άκουσμα της αθωωτικής απόφασης για τους τέσσερις αστυνομικούς.

Αφού λοιπόν αποχώρησε η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου, η Μάγδα Φύσσα ξέσπασε εναντίον των ΜΑΤΑ έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο φωνάζοντας απηυδησμένα: «Πόσο ξεφτίλες μπορεί να γίνεστε για 600 ευρώ; Πόσο ξεφτίλες;»

Exit mobile version