«Τα Rafale δε μπορούν να βοηθήσουν με το χιόνι;» – Οργή στο Twitter για το επιτελικό χάος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τα Rafale δε μπορούν να βοηθήσουν με το χιόνι;» – Οργή στο Twitter για το επιτελικό χάος

SHARE THIS

Όσο η κακοκαιρία «Ελπίς» επελαύνει στη χώρα, στο ελληνικό Twitter έχει στηθεί... γλέντι για το επιτελικό μπάχαλο!

Η κακοκαιρία «Ελπίς» βρίσκεται σε εξέλιξη, με χιονοπτώσεις να σημειώνονται σε όλη τη χώρα, ενώ η πρωτεύουσα, όπως φαίνεται έχει… παραλύσει με δρόμους ακόμα και στο κέντρο να κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον, πολίτες να βρίσκονται εγκλωβισμένοι και η κυβέρνηση μέσα σε όλο αυτό το χάος, πετάει… χαρταετό!

Πιο συγκεκριμένα, όπως φαίνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες, ο κρατικός μηχανισμός κάθε άλλο παρά έτοιμος ήταν, αφού ακόμη και η Αττική Οδός έχει φρακάρει, με εκατοντάδες πολίτες να μη μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Παράλληλα, οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν περαιτέρω επιδείνωση τις επόμενες ώρες.

Ακόμη και οι δημόσιες υπηρεσίες βρίσκονται χωρίς προσωπικό από τις 12:00 λόγω της κακοκαιρίας, ενώ νωρίτερα διέκοψε και τις εργασίες της η Βουλή.

Η κατάσταση, χωρίς αμφιβολία, είναι πάρα πολύ δύσκολη, όμως αρκετοί πολίτες αποφάσισαν να εκφράσουν την οργή τους μέσω Twitter, για το επιτελικό χάος και την ανετοιμότητα του κράτους, ενώ αρκετοί από αυτούς φαίνεται πως δεν έχουν χάσει το χιούμορ τους.

Το hashtag #χιονια βρίσκεται ψηλά στις τάσεις, με πολλές από τις αναρτήσεις των χρηστών να είναι ιδιαίτερα απολαυστικές. Όπως ήταν αναμενόμενο στο στόχαστρο δεν είναι μόνο η κακοκαιρία και τα χιόνια αλλά και η ανικανότητα του επιτελικού κράτους της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Μερικά από τα tweets:

Exit mobile version