«Τα σπίτια τα έσωσαν ο μπαμπάς μου &  οι γείτονες με κλαδιά – Ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια»
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τα σπίτια τα έσωσαν ο μπαμπάς μου & οι γείτονες με κλαδιά – Ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια»

SHARE THIS

«Ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια» απάντησε παράλληλα η Ολυμπιονίκης σε χρήστη του Twitter που αμφισβήτησε τη μάχη που έδωσαν οι πολίτες

Την ανεπαρκή ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην βορειοανατολική Αττική που απείλησε και το σπίτι της οικογένειάς της στο Πανόραμα Παλλήνης, κατήγγειλε με ανάρτησή της η χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς όπως είπε το σπίτι της το έσωσε ο μπαμπάς της.

«Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακριά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται» έγραψε σε ανάρτησή της η πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ.

Παράλληλα, απαντώντας μεταξύ άλλων σε χρήστη που αμφισβήτησε τα λεγόμενά της και της επιτέθηκε: «Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά ναι ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια».

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Γιώργος Στεφανίδης, μιλώντας σε κάμερα του Alpha κατήγγειλε τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη καλώντας τον να παραιτηθεί. «Θέλω να πω συγχαρητήρια στον κύριο Πατούλη, γιατί είναι ένας άχρηστος Περιφερειάρχης, επώνυμα το λέω. Πρέπει να παραιτηθεί αυτή την στιγμή, αν θέλει να λέγεται άνθρωπος που έχει πάνω του λίγη τσίπα. Ήξερε μόνο να κατηγορεί στις άλλες κυβερνήσεις», είπε μεταξύ άλλων.

 

Exit mobile version