Τάσος Ξιαρχό: Πληροφορίες ότι απειλεί να αυτοκτονήσει στο Μενίδι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τάσος Ξιαρχό: Πληροφορίες ότι απειλεί να αυτοκτονήσει στο Μενίδι

SHARE THIS

Ο γνωστός χορογράφος απειλεί να αυτοκτονήσει μετά από καταδίωξη που είχε με αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. στο Μενίδι

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στο Μενίδι όπου βρίσκεται ο χορογράφος και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Μετά το σάλο που ξέσπασε για τα σχόλια που έκανε εις βάρος νεαρής για τα κιλά και το ντύσιμό της, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται οι ιστοσελίδες lawandorder.gr και newsit.gr, ο Τάσος Ξιαρχό απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Πληροφορίες ακόμη, τον εμφανίζουν να έχει στείλει ανησυχητικά μηνύματα σε φίλους του. Σύντροφός του φέρεται να τηλεφώνησε στην Αστυνομία λέγοντας πως ο γνωστός χορογράφος θέλει να αυτοκτονήσει. Μάλιστα, έδωσε το στίγμα του στην ΕΛ.ΑΣ. έτσι ώστε να τον εντοπίσουν και να τον αποτρέψουν.

Νωρίτερα η γνωστή εταιρεία καφέ Nescafe ανακοίνωσε μέσω δημοσίευσης στο Twitter πως βάζει τέλος στη συνεργασία με τον χορευτή εξαιτίας των προσβλητικών και αισχρών σχολίων του. «Με λύπη είδαμε την πρόσφατη ανάρτηση του Tάσου Ξιαρχό στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα. Οι αξίες της μάρκας NESCAFÉ στηρίζονται στον σεβασμό και στο δικαίωμα της ιδιωτικότητας του κάθε ανθρώπου. H μάρκα NESCAFÉ Dolce Gusto δεν θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη συνεργασία».

Exit mobile version