Τελικά μεταδίδεται ο κορονοϊός στα σώματα ασφαλείας: Νοσούν δεκάδες στελέχη της ΕΛ.ΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελικά μεταδίδεται ο κορονοϊός στα σώματα ασφαλείας: Νοσούν δεκάδες στελέχη της ΕΛ.ΑΣ

SHARE THIS

«Η πανδημία του κορονοϊού έχει προκαλέσει τον… «αποδεκατισμό» υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. με επιτελικές θέσεις στην ασφάλεια Αττικής».

Μία ιδιαίτερα σοβαρή αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από το lawandorder και τον δημοσιογράφο, Μιχάλη Τεζάρη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρκετά στελέχη της ασφάλειας Αττικής βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό και ενώ είχαν εμφανή συμπτώματα για αρκετές μέρες, συνέχιζαν κανονικά να πηγαίνουν στα γραφεία τους.

Προτού σπεύσουμε να τους κατηγορήσουμε όμως, πρέπει να σκεφτούμε πως ίσως εμπιστεύτηκαν την επιστημονική δήλωση του υπουργού Επικρατείας, Άκη Σκέρτσου που είχε πει ότι: «δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό, άρα δεν επιβάλλεται να εμβολιαστούν υποχρεωτικά»

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ρεπορτάζ: «Η πανδημία του κορονοϊού έχει προκαλέσει τον… «αποδεκατισμό» υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. με επιτελικές θέσεις στην ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θετικοί στον κορονοϊό έχουν βρεθεί τις τελευταίες ώρες βασικά στελέχη της ασφάλειας, οι οποίοι όπως αναφέρουν, παρουσίαζαν συμπτώματα εδώ και μέρες, αλλά συνέχιζαν να πηγαίνουν στα γραφεία τους και μάλιστα να συναντούν συναδέλφους τους. Τώρα αν φορούσαν μάσκες δεν μας αποκάλυψαν, αλλά αυτό θα το γνωρίζουν όσοι τους επισκέπτονταν στα γραφεία.»

Exit mobile version