Τέμπη: Αντιδράσεις στις Σέρρες για καμπάνια υπέρ του Κ. Καραμανλή από τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού
EUROKINISSI ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Αντιδράσεις στις Σέρρες για καμπάνια υπέρ του Κ. Καραμανλή από τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού

SHARE THIS

Μέσω υμνητικού βίντεο για τα έργα που έγιναν στις Σέρρες, ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού καλεί τους ψηφοφόρους να στηρίξουν Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Σφοδρές αντιδράσεις στην κοινωνία των Σερρών, και όχι μόνο, προκαλεί η προεκλογική στήριξη από τον πρόεδρο του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκού, Τάσου Παναγιώτη, στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Κώστα Αχ. Καραμανλή, πρώην υπουργό Μεταφορών, επί των ημερών του οποίου συνέβη το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Μέσω υμνητικού βίντεο για έργα που έγιναν στον τόπο και για αθλητικά στάδια, ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού καλεί τους πάντες και τους φιλάθλους, να ψηφίσουν Κώστα Αχ. Καραμανλή, τον οποίο ενέταξε η ΝΔ στα ψηφοδέλτιά της, μετά την παραίτησή του από υπουργός λόγω της εμπλοκής του εκ των αρμοδιοτήτων του και των ευθυνών του για την υποβάθμιση και τις ελλείψεις του σιδηροδρομικού δικτύου.

Με αναφορά σε «μαυρογιαλούρους» και με βαριά τη σκιά της τραγωδίας των Τεμπών, η κομματική οργάνωση του ΚΚΕ στις Σέρρες καταγγέλλει πολιτικά τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού για την στήριξη του Κώστα Αχ. Καραμανλή και της ΝΔ , με προεκλογικό μήνυμα σαν… διαφημιστικό προώθησης ψήφου. Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει «ντροπή για το λαό μας και για την ιστορία του αθλητικού αυτού σωματείου», μια τέτοια προεκλογική παρέμβαση.

Η ανακοίνωσή του η Τ. Ε. του ΚΚΕ Σερρών

«Ο σερραίος λαός, οι φίλοι του Πανσερραϊκού μόνο οργή μπορεί να νιωσουν για την παρεμβαση του προέδρου του Πανσερραϊκού, προεκλογικά για να στηρίξει τον Καραμανλή.
Είναι ντροπή για το λαό μας και για την ιστορία του αθλητικού αυτού σωματείου, μια τέτοια προεκλογικη παρέμβαση. Διασύρεται και ο ίδιος ο πρόεδρος, και ο Καραμανλής που τον έβαλε.
Συγχαρητήρια για το ήθος σας, με τα λεφτά του λαού μας, των φορολογουμένων, κάνετε διαφήμιση λες και είναι δικά σας τα έργα, είναι “προσωπικα”.
Αλλά αυτοί είστε! Μαυρογιαλουροι…»

Το επίμαχο βίντεο

Exit mobile version