Τέμπη: Αποσωληνώθηκε 22χρονος τραυματίας – Πέντε νοσηλεύονται σε ΜΕΘ
EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Αποσωληνώθηκε 22χρονος τραυματίας – Πέντε νοσηλεύονται σε ΜΕΘ

SHARE THIS

Ένα κορίτσι από τη Βόρεια Ελλάδα, η 23χρονη Εριέττα, εξακολουθεί να αγνοείται

Πέντε τραυματίες του πολύνεκρου σιηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, ενώ εννέα ασθενείς βρίσκονται σε απλή νοσηλεία, όλοι στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Χθες, Παρασκευή (10/3), βγήκαν από την ΜΕΘ δύο από τους τραυματίες του δυστυχήματος στα Τέμπη. Οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας είναι αισιόδοξοι και ευελπιστούν ότι θα πάρουν εξιτήριο την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σήμερα, Σάββατο (11/3) αποσωληνώθηκε ο 22χρονος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη, και θα εξέλθει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας, αναφέρει το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης.

Ένα κορίτσι από τη Βόρεια Ελλάδα, η 23χρονη Εριέττα, εξακολουθεί να αγνοείται, έντεκα ημέρες μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η Εριέττα είχε βγάλει στο όνομα της δύο εισιτήρια, μπήκε στο τρένο, στο δεύτερο βαγόνι, μίλησε με τη μητέρα της και ξεκίνησε το ταξίδι της. Επέστρεφε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, καθώς σπούδασε στην Aρχιτεκτονική του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, ταξίδευε μαζί με τη φίλη της, η οποία ταυτοποιήθηκε ως νεκρή.

Exit mobile version