Τέμπη: Γενέθλια στη ΜΕΘ για τον Γεράσιμο που δίνει μάχη για την ζωή του τρεις μήνες μετά το δυστύχημα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Γενέθλια στη ΜΕΘ για τον Γεράσιμο που δίνει μάχη για την ζωή του τρεις μήνες μετά το δυστύχημα

SHARE THIS

Ο Γεράσιμος έκλεισε τα 21 και συνεχίζει να δίνει μάχη για την ζωή του σε ΜΕΘ μετά την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Γεράσιμος, ο μόνος επιβάτης που κατάφερε να βγει ζωντανός από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ο Γεράσιμος έκλεισε τα 21 και συνεχίζει να δίνει μάχη σε ΜΕΘ μετά την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Σχεδόν 3 μήνες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 57 άτομα, τα 21α γενέθλιά του, βρίσκουν τον Γεράσιμο την ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται και να δίνει μάχη για την ζωή του.

Ο φοιτητής είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι και αυτό γιατί την ώρα της σύγκρουσης εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά από το βαγόνι. Οι διασώστες τον βρήκαν σε αρκετή απόσταση από τις σιδηροδρομικές γραμμές.

Σύμφωνα με το NewsIt, o Γεράσιμος υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία και μπήκε σε ΜΕΘ. Ο νεαρός φοιτητής βρίσκεται ακόμα σε κώμα, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει κρίσιμη και σοβαρή, παρά την αισιοδοξία που επικρατεί στο ιατρικό επιτελείο, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τις λοιμώξεις που τον ταλαιπωρούσαν το πρώτο διάστημα.

Η θεία του έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: «21 σήμερα πολύχρονος να σε χαιρόμαστε, ευχόμαστε του χρόνου να σβήσεις μόνος σου τα κεράκια. Κράτα γερά μικρέ, μεγάλε μας γίγαντα. Σ’ αγαπάμε!

Ακολούθησαν δεκάδες ευχές από φίλους του νεαρού φοιτητή και της οικογένειάς του.

Exit mobile version