Τέμπη: Ξεσπά αδερφός θύματος – “Η ηγεσία μπορεί να παρακολουθούσε τους επιβάτες, αλλά σίγουρα όχι τα τρένα”
MOTIONTEAM ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Ξεσπά αδερφός θύματος – “Η ηγεσία μπορεί να παρακολουθούσε τους επιβάτες, αλλά σίγουρα όχι τα τρένα”

SHARE THIS

"Έρχομαι..για να παλέψουμε για τους τραυματίες. Για να αναζητήσουμε τους αγνοούμενους. Αλλά και για να βρούμε δικαιοσύνη"

Ένα από τα θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη ήταν ο 34χρονος Βάιος Βλάχος ο οποίος επέστρεφε από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, μαζί με την σύντροφό του, η οποία νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο αδερφός του, ο οποίος όλες τις προηγούμενες ημέρες τον αναζητούσε αγωνιωδώς με συνεχείς εκκλήσεις στα social media και στα τηλεοπτικά κανάλια, έκανε μία οργισμένη ανάρτηση στο Twitter, ξεκαθαρίζοντας πως “θα πάμε όσο πίσω χρειάζεται για να βρούμε δικαιοσύνη και όλοι όσοι μπορεί να έχουν μερίδιο ευθύνης θα κληθούν να αποδείξουν την αθωότητα τους”, για να προσθέσει:

“Έρχομαι σε λίγες μέρες από την Αργεντινή για να θρηνήσω τον αδερφό μου και όλα τα άλλα θύματα που χάθηκαν άδικα. Για να παλέψουμε για τους τραυματίες. Για να αναζητήσουμε τους αγνοούμενους. Αλλά και για να βρούμε δικαιοσύνη.

Δεν ξέρω πού θα φτάσουμε και πόσους υπαίτιους θα κρίνει η δικαιοσύνη ως ένοχους. Αλλά ξέρω ότι οφείλουμε να ξεκινήσουμε από αυτούς που ήταν εκεί, εκείνη τη στιγμή σε όλα τα επίπεδα. Μέχρι την κορυφή. Γιατί επίσης ξέρω ότι η ηγεσία σίγουρα δεν παρακολουθούσε τα τρένα μας, αλλά μπορεί να παρακολουθούσε τα παιδιά μας, τα αδέρφια μας, τους γονείς μας και τους φίλους μας που ήταν στο τρένο”.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Exit mobile version