«Τέρμα στους εκβιασμούς, λαέ εμπόδισε τους πλειστηριασμούς» σε Cepal και doValue
ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τέρμα στους εκβιασμούς, λαέ εμπόδισε τους πλειστηριασμούς» σε Cepal και doValue

SHARE THIS

Δυναμικές συγκέντρωσεις πολιτών και φορέων έξω από τις εταιρείες Cepal και doValue κατά των πλειστηριασμών.

Δυναμικές κινητοποίησεις διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών πραγματοποίησαν σήμερα (31/5) Συνδικάτα, μαζικοί φορείς, η ΟΒΣΑ, η ΟΓΕ και Φοιτητικοί Σύλλογοι έξω από τα γραφεία των εταιρειών «Cepal» στη Λεωφόρο Συγγρού και «doValue» στην Καλλιθέα.

Με συνθήματα όπως «Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός, κανένας μόνος, παντού ξεσηκωμός», «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», και «Τέρμα πια στους εκβιασμούς, εμπόδισε λαέ τους πλειστηριασμούς», ζητούν να μπει ένα τέλος στους  πλειστηριασμούς και να προστατευθεί η πρώτη κατοικία.

«Είμαστε εδώ σήμερα για να αποτρέψουμε πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας» τόνισε ο Θανάσης Καλαμπαλίκης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ) σημειώνοντας ότι μαζί με τα εργατικά Σωματεία δείχνουμε τον δρόμο. Επεσήμανε ότι χθες το απόγευμα αποτράπηκε ακόμα μια έξωση και κατήγγειλε ότι ακόμα και τώρα με υπηρεσιακή κυβέρνηση το κράτος έχει συνέχεια σε βάρος του λαού, άρα συνέχεια πρέπει να έχει και ο αγώνας. «Η λύση είναι η ενίσχυση του αγώνα, των Σωματείων που είναι αποκούμπι για κάθε επαγγελματία, για κάθε εργαζόμενο» υπογράμμισε.

Exit mobile version