«Θα σας θάψουμε όπου σας βρίσκουμε» – Αστυνομικοί με αναρτήσεις τους απειλούν με θάνατο κι εκδίκηση (Photos)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θα σας θάψουμε όπου σας βρίσκουμε» – Αστυνομικοί με αναρτήσεις τους απειλούν με θάνατο κι εκδίκηση (Photos)

SHARE THIS

Αστυνομικoί μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media απειλούν ζητώντας εκδίκηση και να επιτραπούν οι αληθινές σφαίρες!

Συνέπεια της εμπεδωμένης ατιμωρησίας και όχι απλώς μεμονωμένα περιστατικά, αποδεικνύεται ότι είναι η βία, η κατάχρηση εξουσίας και η αυθαιρεσία όλων αυτών των μηνών για πολλούς από τους αστυνομικούς.

Αυτό ομολογούν οι αναρτήσεις αστυνομικών τις τελευταίες ώρες που φαίνεται να «διψούν» για εκδίκηση μετά τον τραυματισμό του συναδέλφου τους, απειλώντας ακόμη και με θάνατο τους πολίτες!

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με καταγγελία της πρωτοβουλίας «Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη», αστυνομικός, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media απειλεί τους αριστερούς με θάνατο ενώ ζητά να επιτραπούν οι αληθινές σφαίρες!

«Θα σας θάψουμε όπου σας βρίσκουμε θα πεθάνετε ένας ένας» γράφει χαρακτηριστικά αστυνομικός, βρίζοντας χυδαία και ζητώντας να επιτραπούν οι αληθινές σφαίρες.

Αν και μετά από τη δημοσίευση της καταγγελίας, ο αστυνομικός κατέβασε το προφίλ του τόσο στο instagram, όσο και στο facebook, τα πειστήρια συνεχίζουν να υπάρχουν όπως και ο τρόπος να εξακριβωθούν κι έτσι ο κ. Κυρανάκης θα μπορούσε αντίστοιχα να πει δημόσια τα στοιχεία του, καθώς πρόκειται για κρατικό υπάλληλο.

Αντίστοιχα, άλλος αστυνομικός μέσω ανάρτησής του που δείχνει τον τραυματισμένο συνάδελφό του, απειλεί ότι «Θα το πληρώσετε».

Οι παραπάνω αναρτήσεις, έπειτα και από το αποκαλυπτικό βίντεο που ακούγονται αστυνομικοί να φωνάζουν «πάμε να τους γαμή…με, πάμε να τους σκοτώσουμε» αποδεικνύουν ότι στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν καμία νηφαλιότητα να προστατεύσουν τους πολίτες. Αντιθέτως, θέλουν υπηρετήσουν τα δικά τους εκδικητικά και βίαια ένστικτα.

Exit mobile version