Θανάσιμος: «Δεν άρεσαν στον μικρό άρχοντα τα ονόματα μας»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανάσιμος: «Δεν άρεσαν στον μικρό άρχοντα τα ονόματα μας»

SHARE THIS

Οι ειρωνείες Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για την συναυλία ειρήνης, έχουν προκαλέσει θύελα αντιδράσεων στην κοινωνία και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Θανάσιμος, απάντησε κι αυτός με τη σειρά του στις προσβλητικές δηλώσεις του Μητσοτάκη τζούνιορ, αναφορικά με την Αντιπολεμική συναυλία υπέρ του ουκρανικού λαού.

Η απάντησή του:

«Και κάπως έτσι είχαμε την τιμή να μας πιάσει στο στόμα του ο απόγονος. Βλέπεις όταν είσαι γεννημένος μέσα σε μια φούσκα, σε μια οικογένεια που γεννά για χάρη μας Πρωθυπουργούς, το δικαίωμα της εκφοράς λόγου και απόψεων μάλλον είναι κεκτημένο, ανεξαρτήτου περιεχομένου και ποιότητας. Βέβαια αυτό ισχύει μόνο για τους ίδιους, γιατί αν γράψει κανένας άλλος ελεύθερα αυτό που θέλει, στέλνουν ωραιότατες παρεούλες να τον σταματήσουν, κόβουν απόψεις στα social media, τέτοια όμορφα δημοκρατικά.

Δεν άρεσαν λοιπόν στον μικρό άρχοντα τα ονόματα μας, και σε συνέχεια η μουσική μας γιατί όπως καταλάβαμε δεν είμαστε και Galacticos. Ξέρει και τους Galacticos πανάθεμα τον. Η δική του ιδανική δωδεκάδα έχει μόνο Ρουβά (να ξεπλένουμε και κανέναν φίλο που μας βγήκε λίγο εγκληματίας) και τους λοιπούς παρατρεχάμενους καλλιτέχνες που βολεύουν. Γιατί αυτοί που μαζευτήκαμε για την συναυλία έχουμε απόψεις που ξεβολεύουν μυαλά. Αντί να στηρίζεται μια τέτοια κίνηση από το υποτιθέμενο δημοκρατικό, ελεύθερο τούτο κράτος, υπονομεύεται ως συνήθως. Βλέπεις στην Ουκρανία έχουμε να στείλουμε μόνο όπλα, τα λεφτά μας τα πήρε όλα ο Μεγάλος Περίπατος.

Μέσα σε όλα μας καθοδηγεί να κρατάμε και την σημαία από την σωστή μεριά, όταν ο πατέρας του σε δημόσιες δηλώσεις μπερδεύει την Ουκρανία με τη Ρουμανία. Αλλά οι αμόρφωτοι είμαστε εμείς. Ζήτω το Έθνος.»

Exit mobile version