Θάνατος Β. Μάγγου: Αναβλήθηκε για τις 15 Μαρτίου η δίκη των αστυνομικών
EUROKINISSI ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος Β. Μάγγου: Αναβλήθηκε για τις 15 Μαρτίου η δίκη των αστυνομικών

SHARE THIS

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα να ακυρωθεί η παράσταση πολιτικής αγωγής από την οικογένεια του νεκρού (!).

Την αναβολή της δίκης αποφάσισε ο Εισαγγελέας σήμερα το μεσημέρι στα Δικαστήρια του Βόλου.

Η δίκη των τριών αστυνομικών που κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά του Βασίλη Μάγγου ξεκίνησε με την υπεράσπιση να καταθέτει αίτημα για για να ακυρωθεί η παράσταση πολιτικής αγωγής, από την οικογένεια Μάγγου.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα να ακυρωθεί η παράσταση πολιτικής αγωγής από την οικογένεια του νεκρού (!) και διέκοψε τη δίκη για λίγα λεπτά.

Ο Εισαγγελέας πρότεινε να αναβληθεί η δίκη, ενώ η πρόεδρος του Δικαστηρίου ζήτησε από τον Γιάννη Μάγγο να κατονομάσει τους μάρτυρες της σκηνής του ξυλοδαρμού του γιου του, Βασίλη.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η δικηγόρος της οικογένειας Μάγγου, Άννυ Παπαρούσου ζήτησε την αναβολή της δίκης, διότι αναμένεται απόφαση από την εισαγγελία Εφετών Λάρισας για τις δύο μηνύσεις που έχουν κατατεθεί, αίτημα που έγινε δεκτό.

Τελικώς, αποφασίστηκε η αναβολή της δίκης για τις 15 Μαρτίου του 2023.

Αποκάλυψη: Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ του επιτέθηκαν διότι γνώριζαν την πολιτική κι ακτιβιστική του δράση

Σε μια εξαιρετικά σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε πριν λίγη ώρα ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης, αναρτώντας έγγραφο από το Βιβλίο Συμβάντων, στο οποίο οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ «ομολογούν» ότι επιτέθηκαν στον Βασίλη Μάγγο, επειδή ήταν γνωστός για τη δράση του σε διάφορες συλλογικότητες.

Συγκεκριμένα, στο έγγραφο αναφέρεται:

«…ότι οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν στον σημείο διαπίστωσαν ότι η συμπεριφορά του κινεί υπόνοιες διάπραξης εγκλήματος, επενέβησαν λαμβανομένου υπόψη και του γεγονότος ότι αυτός είναι γνωστός από τη συνεχή δράση του σε διάφορες συλλογικότητες, αλλά και από τη γενικότερη εγκληματική συμπεριφορά του. Κατόπιν αυτών, επιχειρήθηκε δέσμευσή του με χειροπέδες, χρησιμοποιώντας την απολύτως αναγκαία βία, προκειμένου να τον αποτρέψουν, καθότι αυτός ήταν σε υπερδιέγρση και αντιδρούσε. Τελικώς τον ακινητοποίησαν και τον προσήγαγαν στην Υπηρεσία μας.

Αφού διαπιστώθηκε ότι δεν εκκρεμεί οτιδήποτε σε βάρος του, αποχώρησε από την υπηρεσία μας την 17.10 ώρα της ιδίας».

Exit mobile version