«Θέλω να ευχαριστήσω την γυναίκα που έδωσε το μπουφάν της στην κόρη μου να μην κρυώνει»
EUROKINISSI ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θέλω να ευχαριστήσω την γυναίκα που έδωσε το μπουφάν της στην κόρη μου να μην κρυώνει»

SHARE THIS

«Εκείνο το βράδυ μια γυναίκα έδωσε το μπουφάν της στην κόρη μου για να μην κρυώνει. Θα ήθελα να την ευχαριστήσω».

Την ευγνωμοσύνη της στην γυναίκα που έδωσε το μπουφάν της στην κόρη της που ήταν τραυματισμένη από την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, εξέφρασε η κ. Ελένη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η ίδια δήλωσε ότι η κατάσταση είναι τραγική, καθώς το παιδί της, η Εύη, ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει.

Όπως είπε, τα τραύματα στο σώμα της κόρης της, Εύης, επουλώνονται, όμως τα ψυχικά παραμένουν ακόμα.

Αρχικά η κα. Ελένη τόνισε ότι η κατάσταση είναι τραγική, καθώς το παιδί της, η Εύη, ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει.

Η κόρη της που επέβαινε στο τρίτο βαγόνι κατάφερε να σωθεί χάρη σε έναν συνάδελφό της, ο οποίος την έβγαλε από το παράθυρο του τρένου.

Στη συνέχεια η κα. Ελένη έκανε έκκληση μέσω της εκπομπής να επικοινωνήσει με την κυρία που έδωσε στην κόρη της ένα μπουφάν για να μην κρυώνει το βράδυ της σύγκρουσης, ώστε να την ευχαριστήσει.

«Το παιδί μου ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει. Ταράζεται στον ύπνο της, βλέπει συνέχεια τρένα. Εκείνο το βράδυ μια γυναίκα μια γυναίκα έδωσε το μπουφάν της στην κόρη μου για να μην κρυώνει. Θα ήθελα να της επιστρέψω το μπουφάν και να την ευχαριστήσω.

Όταν βγήκε από το τρένο η Εύη κρύωνε και η γυναίκα, ώρα της καλή, της έδωσε το μπουφάν της».

Η κόρη της νοσηλεύτηκε στο ΑΧΕΠΑ καθώς έφερε δύο μεγάλα τραύματα στην πλάτη, αλλά ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα.

«Μαμά τρακάραμε, έχει παντού φωτιές, καιγόμαστε» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Εύη στην μαμά της, όταν επικοινώνησε μαζί της.

Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή της κατάστασης που επικρατούσε, όταν η κοπέλα πήγε σε ένα ασθενοφόρο στον τόπου της σύγκρουσης και της είπε ένας τραυματιοφορέας «έχεις σφαχτεί, αλλά έχω πιο σοβαρά να αντιμετωπίσω», καθώς υπήρχαν ακρωτηριασμοί!

Exit mobile version