Θέμα σε διεθνές ΜΜΕ  η σοκαριστική μαρτυρία του Άρη Π. για όσα βίωσε στη ΓΑΔΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέμα σε διεθνές ΜΜΕ η σοκαριστική μαρτυρία του Άρη Π. για όσα βίωσε στη ΓΑΔΑ

SHARE THIS

Ο νεαρός, περιέγραψε όσα βίωσε στον 12ο και 13ο όροφο της ΓΑΔΑ και δήλωσε:«μέσα από τα δικά μας παραδείγματα, μέσα από τα δικά μας βασανισμένα κορμιά προσπαθούν να δείξουν στον κόσμο ότι κοίτα τι μπορεί να πάθεις εάν σκεφτείς να κατέβεις τη διαδήλωση».

Ο 21χρονος Άρης Παπαζαχαρουδάκης, που είχε καταγγείλει τον πολύωρο βασανισμό του στη ΓΑΔΑ, μίλησε στο Redfish για όσα έζησε μία μέρα μετά τη μεγάλη πορεία κατά της αστυνομοκρατίας στη Νέα Σμύρνη.

Ο νεαρός, περιέγραψε όσα βίωσε στον 12ο και 13ο όροφο της ΓΑΔΑ και δήλωσε:«μέσα από τα δικά μας παραδείγματα, μέσα από τα δικά μας βασανισμένα κορμιά, μέσα από τις δικές μας στερημένες ελευθερίες, προσπαθούν να δείξουν στον κόσμο ότι κοίτα τι μπορεί να πάθεις εάν σκεφτείς να κατέβεις τη διαδήλωση».

Πριν λίγο καιρό, είχε επίσης δημοσιεύει φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονταν οι μώλωπες που έχει στην αριστερή του κνήμη.

Η καταγγελία που είχε κάνει στο facebook:

Λίγες ώρες αφότου εξέφρασα στον προσωπικό μου λογαριασμό, την αλληλεγγύη μου στους συλληφθέντες και τις συλληφθείσες της Νέας Σμύρνης και την αποστροφή μου για τις μαφιόζικες μεθόδους απόδοσης κατηγοριών που χρησιμοποίησε η αστυνομία εις βάρος τους.

Απήχθησα, χτυπήθηκα, φόρεσα κουκούλα πολέμου, χτυπήθηκα στο αυτοκίνητο, εφτασα στη ΓΑΔΑ, χτυπήθηκα στη ΓΑΔΑ, βασανίστηκα επί ώρες, διανυκτέρευσα για τέσσερις μέρες σε καθεστώς απομόνωσης μαζί με τον αδερφικό μου φίλο και σύντροφο να κατουράμε σε πλαστικά μπουκάλια. Βρεθήκαμε κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αυτός κατέληξε προφυλακισμένος με μηδενικά στοιχεία, εγώ να μαζεύω τα σπασμένα μου κομμάτια.

Σκέτη μαγεία. Επιστρέφω με συνέντευξη για το ταξίδι μας προς τη ΓΑΔΑ και απο εκεί στην Μεταξική περίοδο.

Ελπίζω στο ενδιάμεσο να μην βρεθώ κατηγορούμενος για την δολοφονία του Κένεντι

 

Exit mobile version