Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η δίκη
EUROKINISSI ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η δίκη

SHARE THIS

Αναβολή, για τις 14 Ιουλίου, πήρε η δίκη του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του για ενδοοικογενειακή βία.

Η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για κατηγορίες που αφορούν σε ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη, οδηγήθηκε σε αναβολή.

Η δίκη θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουλίου.

Το αίτημα αναβολής υποβλήθηκε από την πλευρά της πολιτικής αγωγής, προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστική εξέταση.

«Συνέχεια με χτύπαγε από ζήλεια, όλος ο κόσμος το ξέρει»

Η Βαρβάρα Κιρκη μίλησε στην εκπομπή Super Kατερίνα για τον ξυλοδαρμό της από τον γνωστό τραγουδιστή και κάποια στιγμή δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς στο τηλέφωνο.

«Με τον Θέμη ήμασταν μαζί ενάμιση χρόνο. Συνέχεια με χτύπαγε, από ζήλεια, είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω, απλά είναι τα πράγματα. Βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια, προσπάθησα, ήμουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό. Αλήθεια τον αγάπησα. Τον αγαπάω!», είπε και πρόσθεσε: «Αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά, ζαλίζομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχει παράνοιες, ότι φλέρταρα με όλο τον κόσμο, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ήταν λάθος μου που τα ανεχόμουν, αλλά τον αγάπησα. Όλοι μου έλεγαν να φύγω», είπε αρχικά η Βαρβάρα Κίρκη για να ολοκληρώσει: «Δεν θέλω λεφτά από τον Θέμη. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Ίσως τον αγάπησα περισσότερο απ’ ότι μ’ αγάπησε αυτός. Με ζήλευε παθολογικά, αλλά όλα έχουν ένα όριο».

Exit mobile version