Θεοδωρικάκος για Τέμπη: “Οι αστυνομικοί είναι τα αδέρφια τους” (Video)
EUROKINISSI ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεοδωρικάκος για Τέμπη: “Οι αστυνομικοί είναι τα αδέρφια τους” (Video)

SHARE THIS

"Αυτή τη τραγωδία οφείλουμε να την ξεπεράσουμε ενωμένοι"

Σε μια εξοργιστική δήλωση προέβη ο Υπουργός Προστασίας Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέροντας μεταξύ άλλων πως οι αστυνομικοί είναι τα “αδέρφια και οι φίλοι” των θυμάτων της τραγωδία στα Τέμπη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θεοδωρικάκος μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1 δήλωσε:

“Δεν με ενοχλούν καθόλου οι συγκεντρώσεις και μάλιστα θεωρώ δικαιολογημένη την αγανάκτηση και ιδιαιτέρως των νέων ανθρώπων αλλά δεν μπορεί κάποιοι να χρησιμοποιούν τον θυμό, τη λύπη, τον σπαραγμό και την αγανάκτηση για να στρέψουν την κοινωνία εις βάρος συγκεκριμένων πραγμάτων και καταστάσεων.

Και θέλω να είμαι πολύ συγκεκριμένος γιατί έχω την ευθύνη να είμαι ο πολιτικός προϊστάμενος της ελληνικής αστυνομίας – θέλω να πω ένα ξεκάθαρο μήνυμα στα παιδιά μας: Οι αστυνομικοί είναι τα αδέρφια τους, οι φίλοι τους, είναι νέοι άνθρωποι. [..] είναι άνθρωποι που μας φυλάνε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες ανεξάρτητα από το οποιοδήποτε κριτήριο.

Αυτή τη τραγωδία οφείλουμε να την ξεπεράσουμε ενωμένοι”

Βέβαια η πραγματικότητα μας αποδεικνύει το αντίθετο καθώς η αστυνομία τις τελευταίες μέρες έχει διαλύσει κάθε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε για την τραγωδία στα Τέμπη με επιθέσεις κατα διαδηλωτών.

Όσο και αν στα λόγια αναφέρονται σε ενωτικότατα και αλληλεγγύη στη πράξη είναι απέναντι σε όλους τους υπερασπιστές της δικαιοσύνης.

Για ακόμη μια φορά γίνονται ο βραχίονας του κράτους κόντρα στο δίκαιο και το λαϊκό αίσθημα.

https://twitter.com/constads/status/1632331363528454144?s=46&t=XrY-tnP9DRk_fKBpGPfCmg

 

Exit mobile version