Θεσσαλονίκη: 32χρονος βίαζε την ανήλικη κόρη του απειλώντας ότι θα κάνει κακό στη μητέρα και το κατοικίδιό της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 32χρονος βίαζε την ανήλικη κόρη του απειλώντας ότι θα κάνει κακό στη μητέρα και το κατοικίδιό της

SHARE THIS

Προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 13χρονης (σήμερα) κόρης του, απειλώντας την ότι αν μιλήσει θα κάνει κακό στη μητέρα της αλλά και στο κατοικίδιό της.

Μα ακόμη φρικτή ιστορία ενδοοικογενειακής σεξουαλικής κακοποίησης και βίας έρχεται στο φως. Ένας 32χρονος στη Θεσσαλονίκη Άνδρας, 32 ετών, καταγγέλθηκε ότι προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 13χρονης (σήμερα) κόρης του, «επιστρατεύοντας» απειλές ότι θα κάνει κακό στη μητέρα της αλλά και στο κατοικίδιό της.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 32χρονου μετά από καταγγελία ότι προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της κόρης του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι καταγγελλόμενες πράξεις τελέστηκαν πέρσι, το διάστημα από την άνοιξη έως το φθινόπωρο.

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του 32χρονου Έλληνα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι γονείς της ανήλικης είναι διαζευγμένοι.

Ο πατέρας χώρισε με τη μητέρα και το παιδί παρέμεινε κοντά του. Όπως κατηγορείται, το βίαζε για μήνες και το απειλούσε για να μην αποκαλύψει τίποτα.

Η μικρή φοβόταν και αρχικά δεν έλεγε το παραμικρό, όμως βρήκε κάποια στιγμή τη δύναμη να μιλήσει σε συγγενείς της και εκείνοι κίνησαν τις διαδικασίες.

Exit mobile version