Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εν κινήσει λεωφορείο του ΚΤΕΛ (Video)
SCREENSHOT/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εν κινήσει λεωφορείο του ΚΤΕΛ (Video)

SHARE THIS

Η φωτιά ξέσπασε στο πίσω μέρος του οχήματος όσο αυτό βρισκόταν εν κινήσει στην περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη.

Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σε εν κινήσει λεωφορείο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκη, που εκτελούσε δρομολόγιο του ΟΑΣΘ.

Η φωτιά ξέσπασε στο πίσω μέρος του οχήματος όσο αυτό βρισκόταν εν κινήσει στην περιοχή της Σίνδου.

Το thestival.gr εξασφάλισε και παρουσίασε βίντεο αναγνώστη που φαίνεται το λεωφορείο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 8 πυροσβέστες και οκτώ οχήματα καταφέρνοντας να σβήσουν τη φωτιά.

Ενημέρωση σχετικά με το λεωφορείο που άρπαξε φωτιά σήμερα το πρωί της Τρίτης (7/6), στην περιοχή της Ν. Μαγνησίας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ανέφεραν πως η φωτιά ξέσπασε στις 10:47 το πρωί, και επέβαιναν 10 άτομα μέσα στο λεωφορείο όταν πήρε  φωτιά, χωρίς να κινδυνεύσει κάποιος επιβάτης.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Μικρής έκτασης φωτιά σε αστικό λεωφορείο της εταιρείας μας, που εκτελούσε δρομολόγιο στη γραμμή 81, αντιμετωπίστηκε έγκαιρα από τον οδηγό και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που έσπευσε άμεσα.
Η φωτιά ξέσπασε στις 10.47′ στην περιοχή της Ν.Μαγνησίας Θεσσαλονίκης, ενώ στο λεωφορείο επέβαιναν 10 περίπου επιβάτες, οι οποίοι κατέβηκαν με ασφάλεια, χωρίς να υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος. Από τη φωτιά, καταστράφηκε η μηχανή του λεωφορείου, χωρίς άλλες συνέπειες. Τα αίτια της φωτιάς στον κινητήρα, ερευνώνται από τους υπεύθυνους της εταιρείας μας.
Exit mobile version