Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον διανομέα για τον ξυλοδαρμό του 50χρονου
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον διανομέα για τον ξυλοδαρμό του 50χρονου

SHARE THIS

Η ιατροδικαστική έκθεση, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, έδειξε πως ο θάνατος του 50χρονου επήλθε λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος του 27χρονου διανομέα που προκάλεσε θανατηφόρα χτυπήματα σε 50χρονο, ο οποίος του έκανε παρατήρηση επειδή κινείτο με τη μοτοσικλέτα του σε πεζόδρομο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Προηγουμένως, ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δίωξη για θανατηφόρα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, η ιατροδικαστική έκθεση, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, έδειξε πως ο θάνατος του 50χρονου επήλθε λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων από αναφερόμενο ξυλοδαρμό και πτώση εξ ιδίου ύψους.

Το ιστορικό της επίθεσης

Ο καβγάς άρχισε έπειτα από παρατήρηση του 50χρονου στον διανομέα, ο οποίος πέρασε με το μηχανάκι του από τον πεζόδρομο. Οι δυο τους άρχισαν να μαλώνουν και τότε, ο διανομέας έριξε γροθιά στον άνδρα, ο οποίος λιποθύμησε και, λίγο αργότερα, κατέληξε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου την επόμενη ημέρα κατέληξε.

Η οικογένειά του είναι σοκαρισμένη και, όπως υποστηρίζουν συγγενείς του, ο 50χρονος έχασε τη ζωή του από τα χτυπήματα και όχι από την πτώση στο έδαφος, καθώς αυτά του προκάλεσαν μεγάλο αιμάτωμα στο κεφάλι.

Exit mobile version