Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 56χρονος που χτύπησε την καρκινοπαθή σύζυγό του
EUROKINISSI ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 56χρονος που χτύπησε την καρκινοπαθή σύζυγό του

SHARE THIS

Για τη χρόνια κακοποίησή της μίλησε η γυναίκα στην κατάθεσή της.

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στη δημοσιότητα, μετά την καταδίκη ενός 56χρονου που φέρεται να έβρισε και να πέταξε με δύναμη ένα σκουπόξυλο στην καρκινοπαθή σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για εντελώς ελαφρά σωματική βλάβη και εξύβριση και του επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 80 ημερησίων μονάδων, ενώ ο ίδιος άσκησε έφεση κατά της απόφασης.

Η 57χρονη σύζυγος του κατηγορούμενου κατέθεσε πως ο ίδιος πέταξε με πολύ δύναμη το σκουπόξυλο προς το μέρος της και την έβρισε πολύ άσχημα. Η 57χρονη ισχυρίστηκε πως ο κατηγορούμενος έχει παραδεχτεί στην ίδια αλλά και τα παιδιά τους ότι έχει εξωσυζυγική σχέση. «Δεν έχω πού αλλού να πάω», είπε αναφερόμενη στον λόγο που δεν φεύγει από το σπίτι και πρόσθεσε πως είναι καρκινοπαθής.

«Πολλά χρόνια κρατάει αυτή η ιστορία, απλά πρώτη φορά έκανα μήνυση. Με το χέρι στο Ευαγγέλιο, εδώ και 35 χρόνια τρώω ξύλο», είπε.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε πως χτύπησε τη σύζυγό του και ισχυρίστηκε πως εκείνη την ώρα μάζευε με τη σφουγγαρίστρα τα νερά από το μπάνιο.

Exit mobile version