Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 24χρονου για σεξουαλική παρενόχληση 11χρονου – Στη φυλακή για έναν μήνα
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 24χρονου για σεξουαλική παρενόχληση 11χρονου – Στη φυλακή για έναν μήνα

SHARE THIS

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τού επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 ετών.

Στη φυλακή για έναν μήνα οδηγείται ένας 24χρονος στη Θεσσαλονίκη μετά την καταδίκη του από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο για τη σεξουαλική παρενόχληση ενός 11χρονου στις τουαλέτες εμπορικού κέντρου.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τού επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 ετών. Με ειδική αιτιολογία, το Δικαστήριο αποφάσισε πως ο κατηγορούμενος θα πρέπει να εκτίσει έναν μήνα σε κατάστημα κράτησης, ενώ ανέστειλε το υπόλοιπο της ποινής του. Σύμφωνα με την απόφαση, η ποινή καθίσταται άμεση εκτελεστή, καθώς δεν δόθηκε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Ο απολογούμενος 24χρονος με καταγωγή από το Ιράκ, αρνήθηκε την πράξη, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το περιστατικό που είχε καταγγείλει ο ανήλικος τον περασμένο Φεβρουάριο. Ως μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε η μητέρα του 11χρονου που περιέγραψε όσα της μετέφερε ο γιος της.

Ο δράστης είχε ακινητοποιηθεί από θαμώνες του εμπορικού κέντρου και στη συνέχεια συνελήφθη. Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα με ειδική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Exit mobile version