Θεσσαλονίκη: Κατηγορούμενη η 26χρονη που είχε καταγγείλει βιασμό σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κατηγορούμενη η 26χρονη που είχε καταγγείλει βιασμό σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι

SHARE THIS

Η 26χρονη κοπέλα που είχε καταγγείλει βιασμό σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε ξενοδοχείο, κατηγορείται για υπόθεση αρπαγής μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα.

Κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία σε αρπαγή είναι η 26χρονη γυναίκα που είχε καταγγείλει ότι υπέστη βιασμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι το 2022.

Η υπόθεση είχε κλείσει με βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών το οποίο απήλλαξε το εμπλεκόμενο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 26χρονη, σήμερα, γυναίκα κατέστη κατηγορούμενη – μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα και μεταξύ αυτών ο τότε εργοδότης της – έπειτα από μήνυση για αρπαγή και ξυλοδαρμό που είχε υποβάλει ο φερόμενος ως διοργανωτής του επίμαχου πάρτι.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει εκτός από την πράξη της αρπαγής σε βαθμό κακουργήματος, αδικήματα όπως σωματικές βλάβες και εξύβριση.

Η καταγγελλόμενη αρπαγή – σύμφωνα με τον μηνυτή – είχε γίνει μετά την έναρξη της ποινικής έρευνας για την κύρια καταγγελία περί βιασμού. Κατόπιν αστυνομικής έρευνας η (νέα) δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις. Τα πέντε κατηγορούμενα πρόσωπα παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον 6η τακτική ανακρίτρια και πήραν ρητή προθεσμία. Στην ανακρίτρια εμφανίστηκε και η 26χρονη, συνοδευόμενη από τον συνήγορό της.

Exit mobile version